24°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Novosti

NOSIO GA UPUCANOG NA RUKAMA: Detalji tragične nesreće u lovu, ubio drug iz nehata!

Četrdesetogodišnji Zoran S. iz kuršumlijskog sela Rudara preminuo je na mestu kada je danas popodne tokom lova pogođen lovačkom puškom.Nesrećni Zoran bio je sa drugovima u lovu, u potezu od ovog sela prema Prolom banji, kada je iz nehata, misleći da je divljač, na njega je pucao R.G. sa kojim je stradali bio u lovu.

- Pošto je bio jako hladno Zoran se sklonio iza žbuna verovatno da se malo zagreje, dok je njegov drug R.G misleći da je divljač opalio metak. Kada je shvatio šta se dogodilo R.G. je odmah pozvao hitnu pomoć i poneo druga na rukama do puta odnosno u susret lekarima ali na žalost Zoranu nije bilo spasa - priča nam prijatelj obojice lovaca.

On pojašnjava da je R.G bio jako pažljiv i brižan lovac i prijatelj i da je odmah ispričao sve policiji.

I dok ne mogu da sakriju žaljenje za nastradalim Zoranom, koji je živeo samo sa majkom, prijatelji obojice lovaca ističu žaljenje i zbog R.G koji je, kako tvrde, pucao na Zorana iz nehata, a zbog čega je, kako ističu i dalje u šoku i neverici. Ne može da poveruje da je usmrtio druga.

Inače, Zoran je pogođen u grudni koš tako da je ekipa Hitne pomoći kuršumlijskog Doma zdravlja mogla samo da konstatuje smrt. Ovaj slučaj izazvao je nevericu i žaljenje i među žiteljima Kuršumlije koji ne mogu da veruju da se takva nesreća, kako kažu, prosto “namestila”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar