20°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: informer

POKUŠAJ SAMOUBISTVA U NIŠU! Sin (22) ratnog vojnog invalida SKOČIO SA TREĆEG SPRATA!

Dvadestdvogodišnji Nišlija N.C pokušao je da se ubije skočivši sa trećeg sprata porodične kuće u niškom naselju Brzi Brod

Do porodične drame došlo je oko 3.45 sati kada je mladić skočio sa visine od oko šest metara, ali je pad ublažila gomila granja pa je zadobio lakše telesne povrede. Zbrinut je u niškom UKC gde je ustanovljeno da je zadobio oguljotinu nal levoj strani čela, svestan je i komunikativan ali će biti obavljena dodatna dijagnostika.

Ovim povodom oglasila se niška humanitarka Marina Adamović koje je pozvala Nišlije da pomognu ovoj porodici.

- Taj mladić  i njegovo petoro braće i sestara žive u ogromnoj nemaštini, nakon smrti njihovog oca J.C., ratnog vojnog invalida . Prema mojim saznanjima, jedini prihod im je bakina penzija. Pozivam sugrađane da počnu sa prikupljanjem hrane i drugih potrepština jer im, kako sam čula, sve nedostaje – kazala je Marina.

Objašnjava da je od prijatelja ove porodice dobila informaciju da je Centar za socijalni rad imao nameru da decu zbrine u hraniteljskim porodicama ali da je N.C. želeo da iz zadrži sve na okupu.

- Pozivam nadležne da pomognu ovoj porodici, otvorićemo i humanitarni račun za prikupljanje novčanih sredstava. Njihov otac se borio za ovu zemlju i najmanje što zaslužuje je da mu deca budu zbrinuta – rekla je Marina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar