10°C

Beograd

HOROR KOD NEGOTINA: Pokušao da siluje STARICU (79) terao je na ORALNI SEKS!

Udovica (79) uspela je da se odupre manijaku Draganu C. (41) iz sela Radujevac kod Negotina, koji je pokušao da je prisili na oralni seks, zbog čega je završila u bolnici sa rasečenom arkadom.

Ona je puna dva sata trpela batine, ali je uporno dobijala zahtev da ga oralno zadovolji govoreći: "To neću da radim, makar me odmah ubio!" Nasilnik je na kraju zatražio da ga poljubi u usta, što je pretučena žena pristala da uradi i tako se spasla, jer je posle toga konačno izašao iz kuće.

Strarica je neposredno psole napada uspela da dozove prvog komšiju, koji joj je pritekao upomoć i dovezao je u bolnicu u Negotinu, dok je manijak brzom intervencijom policije otkriven i uhapšen nekoliko sati kasnije.

Nemili događaj se odigrao u selu Radujevac kod Negotina, u noći između ponedeljka i utorka, u porodičnoj kući starice, koja je već 24 godine udovica i živi sama. Napasnik je bukvalno razvalio ulazna vrata, sat vremena posle ponoći, zahtevajući od starice, da imaju seks. Zapretio joj je da će joj ubiti unuke i praunuke ako ne pristane ili ako nekome ispriča šta se desilo.

Žena je navodno napadaču ponudila novac govoreći da u tašni čuva ušteđevinu samo da bi je ostavio na miru, ali je on odbio govoreći: "Šta će mi bre pare?! Ajde, daj mi seks!"

"Upao je u kući usred noći! Razbio je četvoro vrata dok nije došao do sobe u kojoj je spavala starica. Kada seona trgla i skočila iz kreveta, nasrnuo je na nju i počeo da je skida i otkopčava svoje panatalone. Kada je odbila da ga oralno zadovolji, šakom joj je prekrio usta da ne bi dozvala pomoć, a onda počeo besomučno da je udara po glavi i rasekao joj arkadu! Staricu je tukao skoro dva sata, ali ona nije popuštala. Rekla mu je: "To neću da radim, makar me ubio!". Na kraju je zahtevao da ga poljubi u usta, na šta je nesrećna žena pristala i tako se spasla. Napasnik je posle toga istrčao iz kuće i pobegao", kaže izvor upoznat sa događajem.

Starica nije uspela napasniku da vidi lice.

"Ženi je umro muž pre 24 godine. U kući je sama, dok sin sa snajom i decom živi u Beču. Napasnik nijednog trena nije palio svetlo, da mu starica ne bi videla lice. Ona posle smrti muža zaključava sve po kući, zbog čega je on lomio sva vrata redom! Nikada pre ovoga nije bila napadnuta, ali su se u okolnim selima dešavala silovanja, zbog čega se plašila. Ispričala je policiji da joj se čini da je manijak bio pijan, ali u mraku nije mogla da ga prepozna", navodi sagovornik.

Osumnjičenog Dragana C. su priveli policajci iz policijske stanice Bor, a posle isteka zadržavanja do 48 sati biće priveden kod tužioca na saslušanje.

kurir.rs
foto:arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar