29°C

Beograd

Photo: mup hrvatska

Izvor: KURIR

DRUGOVI MATEJA PERIŠA NA SASLUŠANJU U POLICIJI? Hrvatska policija će im postaviti ovo ključno pitanje

  Drugovi Splićanina Mateja Periša(27) koji je misteriozno nestao u Beogradu uoči Nove godine, navodno će ponovo biti saslušani u Hrvatskoj.

Ključno pitanje koje će im biti postavljeno jeste to da li su i od koga nabavili drogu da bi se utvrdilo da li su narkotici direktno povezani s mladićevim nestankom.

Potraga za Metejem Perišem ušla je u 22. dan. Paralelno sa istragom u Srbiji i hrvatski MUP je odlučio da ponovo ispita Matejeve prijatelje. Posle objave prepiske jednog od mladića s njegovom devojkom u kojoj priznaje da su kobne večeri koristili drogu, tamošnja policija je pozvala svu šestoricu na razgovor.

- Oko celog ovog slučaja sve više se vrti droga, a sada se postavlja pitanje da li su narkotici zapravo u centru problema i nestanka mladića. Krucijalno pitanje na kojem će insistirati jeste to da li je Matej bio drogiran, i ako jeste, kojom drogom. Sve više se sumnja da je nestanak povezan sa narkoticima, a inspektore će zanimati i od koga su ih nabavili - tvrdi izvor blizak istrazi.

Podsetimo, Matej Periš je pre svog nestanka pokušao da pozove sestru njegovog prijatelja Maju S, koja je istovremeno boravila u Beogradu. Maja je za srpske medije negirala da ima bilo kakve veze s njegovim nestankom i dodala da je ugasila naloge na društvenim mrežama jer joj ljudi prete, optužujući je za trgovinu drogom, pa i za prostituciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar