27°C

Beograd

Photo: MUP SRBIJA printskrin

Izvor: Informer

Otkriveno koje propuste je napravila Maja dok je pričala o MATEJEVOM NESTANKU!

Klinički psiholog, Radomir Čolaković ističe da ima mnogo nelogičnosti u iskazima drugarice nestalog Mateja Periše.

Dr Čolaković navodi da ima mnogo nelogičnosti u Majinom gostovanju na televiziji.

– Ne mogu reći da je kriva, ali tu nešto nije u redu. Utisak mi je da je neprestano imala potrebu da se prikaže u drugom svetlu. Kada neko preterano kuka, pravda se, to znači da nešto skriva. Ne mora to značiti da je kriva, nego da možda zna neku informaciju koja bi možda i njoj mogla naškoditi, a koju ne otkriva. Meni to nije u skladu sa racionalnim ponašanjem. Čovek laže da bi se predstavio u boljem svetlu – navodi psiholog.

Svaki normalan čovek ima faze tugovanja, nema tu ulepšavanja istine i realnosti, ističe Čolaković.

– Nema tu mesta šminkanju, ulepšavanju, snimanju kadrova da bi prilog duže trajao. Niko nju nije optužio da bi se onoliko pravdala. Kompletna njena ispovest protekla je u pravdanju sebe i svojih postupaka. Nigde u njenim rečima ne pronalazim faze tugovanja, ni depresivnost, neprihvatanja. Od nje je samo traženo da posvedoči, ali je niko nije optužio.

Ima nekih stvari koje su vrlo simptomatične, indikativne, i koje mi mirišu na neku odbranu, kaže klinički psiholog.

– Ima indicija koje bi policija trebalo ispitati. Ko je nju pitao da li se bavi nekim kriminalnim radnjama u toj emisiji? Taj misaoni tok mi ne pristaje nekome ko je „čist ko suza”. Niko te nije optužio, a ti se neprekidno pravdaš kako nisi kriva, za šta? Treba to debelo ispitati, treba proširiti istragu. Mnoge se stvari ne uklapaju – objašnjava psiholog Čolaković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar