Izvor: Alo/HappyBSC
25.01.2022 u 17:09
0

U beogradskom naselju, Novi Beograd, u bloku 4 gori stan(VIDEO)

Gusti dim širi se među zgradama, a prema podacima koji se sa snimka mogu utvrditi, u pitanju je stan pri samom vrhu solitera.

Na teren su upućene vatrogasne službe.

Jedna starija osoba je evakuisana.

U gašenju požara u zgradi koja ima 20 spratova učestvovalo je šest vozila i 26 vatrogasaca iz Vatrogasnih stanica Zemun i Voždovac, (navalno vozilo, autocisterna i automehaničke merdevine) iz VSJ Zemun sa 11 vatrogasaca i tri vozila (dva navalna vozila i autocisterna) iz VSJ Voždovac sa 15 vatrogasaca.

Prema prvim saznanjima izgorela je soba površine od 20 kvadrata u stanu na 16. spratu koji ima površinu od 70 m2.

Požar je lokaizovanu 16.27, a vatrogasci obilaze stanove i proveravaju susedne stanove i etaže.

Na teren je stigla i ekipa Hitne pomoći.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter