34°C

Beograd

Photo: yt France 24 English

Izvor: Tanjug

Grupa od 24 migranta otkrivena u kamionu na granici

Carinici su u saradnji sa policijom 23. januara na graničnom prelazu Bački Breg otkrili pokušaj grupe od 24 migranta da skriveni u tovaru robe ilegalno pređu državnu granicu, saopšteno je večeras iz Uprave carina.

Pokušaj je otkriven u kasnim večernjim časovima, kada je na red za izlaznu kontrolu pristigao kamion ''''VW Crafter'''' beogradskih registarskih oznaka, koji je prevozio 49 kutija robe.

Zahvaljujući tome što su carinici primetili grešku u dokumentaciji koja je pratila tovar, odlučili su se za detaljan pregled.

Otvorivši tovarni deo kamiona, među prijavljenim kutijama punim robe, primetili su šupljinu pregrađenu lesonitom, u kojoj su stajale čak 24 osobe.

O uslovima u kojima su migranti prevoženi govori i slika tesnog prostora u kojem su stajali jedan do drugog, kao i kondenzacija vode koja je kapala sa cerade pravo na njih, navodi se u saopštenju.

Migranti koji su se zatekli u tovaru predati su policiji u dalju nadležnost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar