24°C

Beograd

Photo: PIXABAY

Izvor: telegraf

TRAGEDIJA: Šestomesečna beba ubijena u okršaju klanova, pogodio je zalutali metak

Policija trenutno traga za počiniteljima.

Šestomesečna beba je ubijena u Atlanti u ponedeljak popodne, a istraga ubistva je u toku, saopštila je policija.

Pucnjava se dogodila oko 15 časova u Fud Martu na Anderson Aveniji. Prema rečima policije, došlo je do svađe između dve odrasle osobe koja je rezultirala pucnjavom.

Policija Atlante je prvobitno potvrdila da je maloletnik umešan u pucnjavu. Kasnije je rečeno da je maloletna osoba zapravo beba koja se našla u unakrsnoj vatri.

Prema pisanju američkih medija, došlo je do pucnjave između dve bande, a jedan zalutali metak je pogodio bebu dok je bila pored majke u automobilu. Majka nije odmah videla da joj je dete pogođeno, pošto je uletela u kišu metaka.

Lekari su potom šestomesečno dete hitno prevezli u Memorijalnu bolnicu Grejdi, gde lekari nisu uspeli da mu spasu život, prenosi Fox 5 Atlanta.

Policija trenutno traga za počiniteljima.

- Naši istražitelji trenutno rade na tragovima i nadamo se da ćemo ovaj slučaj moći relativno brzo da rešimo. Beba je bila slučajna žrtva pucnjave. Nećemo se zaustaviti, radićemo i tokom noći kako bismo pronašli krivce - rekao je šef policije Atlante Rodni Brajant.

Gradonačelnik Atlante Andre Dikens bio je na licu mesta dok je policija prikupljala dokaze. Imao je nekoliko oštrih reči za osumnjičene.

- Ova deca snose teret i bol odraslih koji koriste oružje za rešavanje sporova - rekao je Dikens obraćajući se medijima.

I gradonačelnik i policija su obećali da će odgovorne osobe biti uhapšene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar