°C

Beograd

AUTO GAZIO SRPSKE RADNIKE DOK SU DORUČKOVALI: Ima mrtvih! (video)

Nesrećni radnici su doručkovali u otvorenoj trpezariji kada je vozilo, koje dostavlja repromaterijal za fabriku iz još neutvrđenih razloga uletelo među njih.

Jedna Srpkinja (28), radnica “Leonija“ poginula je a još petoro njenih kolega je povređeno jutros oko devet sati u pogonu ove nemačke firme u rumunskom gradu Pitešti.

Kako prenose rumunski mediji, nesrećni radnici su doručkovali u otvorenoj trpezariji kada je vozilo, koje dostavlja repromaterijal za fabriku iz još neutvrđenih razloga uletelo među njih.

Kako su rekli u "Leoniju" stradala je I. I. (28) iz Niša, dok su povređene A. R. (29) i B. G. (33), jedna teže, a jedna lakše.

Sve se dogodilo, kako kažu u “Leoniju”, jutros oko 9.30 sati kada je vozač, koji je prema nepotvrdjenim informacijama "driftovao" na prostoru ispred fabrike, izgubio kontrolu, probio ogradu i uleteo u prostor gde su radnici bili na pauzi.

Prostor gde radnici uglavnom odlaze na pauzu, kako kažu oni koji tamo rade, nalazi se napolju, ali je ograden žicom i pleksiglasom i zasada nije poznato kako je Rumun svojim autom bio toliko blizu fabrike.

Ambasada Srbije u Bukureštu još uvek proverava informacije vezane za današnju nesreću u rumunskom gradu Pitešti, gde je, prema navodima medija, poginula jedna devojka iz Srbije, a još dve su povređene.

- Čekamo zvaničnu potvrdu ove informacije - rečeno je Tanjugu u ambasadi.

Ukupno sedam osoba je povredjeno kada je vozač BMW-a uleteo kolima u prostor fabrike "Leoni", gde su se nalazili radnici koji su bili na pauzi.

Juznevesti.com
Foto: Juznevesti.com

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar