Izvor: Happy BSC
18.04.2022 u 14:23
0

Evo kolika kazna preti UBICI iz Titela! TRENUTNO je u pritvoru

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je danas da je Petru Burki (60) iz Loka, kod Titela, određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je ubio Snežanu Petković(39) iz tog meta, kao i da se protiv njega vode dve istrage.

– Istraga se protiv njega vodi zbog ubistva za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do petnaest godina, kao i zbog nedozvoljenog posedovanja oružja, za šta je zaprećena kazna zatvora od dve do dvanaest godina – naveli su iz tužilaštva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon što je na osnovu naloga javnog tužilaštva osumnjičeni uhapšen, a potom i zadržan do 48 časova, on je zakonskom roku priveden i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Posle saslušanja, na predlog javnog tužilaštva, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

Posle saslušanja, na predlog javnog tužilaštva, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

BRANIO SE ĆUTANJEM: Ubica žene u Titelu zanemeo pred tužiocem! ODREĐEN MU PRITVOR

Više javno tužilaštvo navodi i da će hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vođenja istrage u vezi sa ovim događajem, nakon čega će doneti dalje odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Snežana je ubijena u petak, oko 21,30 sati, u kafani od metka koji je Petar ispalio
iz pištolja.
– On se najpre sukobio sa jednim gostom, koji ga je izbacio napolje.Kada se taj gost okrenuo i ušao unutra, Petar je izvadio pištolj, a upotimanju oko pištolj  ispalio je hitac koji je pogodionesrećnu ženu i naneo joj smtonosne povrede, –
kaže izvor blizak istrazi.

Ubica je zatim pobegao iz kafane i bacio pištolj, a policija ga je uhpsila na obližnjem autobuskom stajalištu. O njemu meštani Loka nemaju lepe reči, dok o ubijenoj konobarci govore samo  u superlativima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter