16°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: TANJUG

NASTAVLJAMO ŽESTOK OBRAČUN SA ORGANIZOVANIM KRIMINALOM: Vulin ponosan na rezultate, još jača borba protiv ološa

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je kolegijumu Uprave kriminalističke policije i istakao da je srpska policija za godinu i po dana razbila i procesuirala 30 organizovanih kriminalnih grupa i zaplenila više od 12 tona najrazličitijih vrsta narkotika.

ODLOŽENO PRIPREMNO ROČIŠTE BELIVUKU I MILJKOVIĆU: Nastavak suđenja krajem maja

Vulin je naglasio da je ponosan na rezultate rada Uprave kriminalističke policije i da srpska policija nastavlja žestok obračun sa organizovanim kriminalnim grupama, saopštio je MUP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rukovodioci Uprave kriminalističke policije na čelu sa Bogdanom Pušićem predstavili su ministru planove i aktivnosti iz svojih linija rada.

- Srpska policija nastavlja upornu, tvrdoglavu i beskompromisnu borbu protiv mafije, nastavlja da zadaje žestok udarac organizovanom kriminalu. Ponosan sam na rad pripadnika UKP, zahvaljujući njihovom požrtvovanom radu, naša država i građani su bezbedni i sigurni - poručio je Vulin.

On je naveo da je operativnim radom pripadnika UKP-a, uz veliku podršku državnog vrha, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, za godinu i po dana razbijeno 30 organizovanih kriminalnih grupa, a od januara do aprila ove godine razbijeno je i procesuirano 10 organizovanih kriminalnih grupa, a čak pet zbog trgovine drogom.

Takođe, za godinu i po dana zaplenjeno je više od 12 tona droge, a od januara ove godine do danas oko 1,5 tona i otkriveno 15 laboratorija za uzgoj marihuane, naveo je ministar.

- Borićemo se još jače i žešće protiv ološa koji bi da naškode našim građanima i našoj državi - istakao je Vulin i dodao da srpska policija ima veliku podršku predsednika Vučića i njega kao ministra policije.

- Pripadnici srpske policije uživaju puno poverenje i podršku državnog vrha na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i zato nastavljamo još žešći obračun sa ološem koji truje, ubija i pljačka naše građane - poručio je Vulin.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar