Izvor: TANJUG
16.05.2022 u 14:48
0

OTKRIVENE LABORATORIJE NA PROIZVODNJU MARIHUANE: Trgovali narkoticima od 2021. na teritoriji Beograda!

Razbijena kriminalna grupa,otkrivene laboratorije sa drogom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala UKP, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, razbili su još jednu organizovanu kriminalnu grupu i otkrili dve laboratorije za proizvodnju marihuane u Starim Banovcima i Batajnici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

TREĆA BEOGRADSKA GIMNAZIJA NA METI DOJAVE O BOMBI: Policija proverava školu

Kako se sumnja, članovi ove organizovane kriminalne grupe su od septembra 2021. godine trgovali narkoticima na teritoriji Beograda, Republike Srbije i regiona, saopštio je MUP.

Policija je uhapsila T. M. (64) i T. D. (55) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok se za dve osobe intenzivno traga.

Policija je u Starim Banovcima pronašla instaliranu, aktivnu laboratoriju za proizvodnju marihuane, gde su zaplenjene 123 stabljike kanabisa prosečne visine 55 centimetara, kao i oko 4,5 kilograma marihuane namenjene za dalju prodaju.

Pretresom prostorija u Batajnici, policija je pronašla još jednu laboratoriju za proizvodnju marihuane, 276 stabljika kanabisa prosečne visine 90 centimetara i oko 0,7 kilograma marihuane, koja je, kako se sumnja, namenjena za dalju distribuciju.

Takođe, pretresom lokacija policija je pronašla i 4.000 evra koji su, kako se sumnja, stečeni prodajom narkotika.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu, nakon čega im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter