Izvor: Tanjug
18.05.2022 u 13:47
0

POSTAVILI SMO SEDAM BOMBI NA VMA, SVAKA OD NJIH JE TEMPIRANA! Zdravstvene ustanove na meti dojava

Dojave o navodno postavljenim bombama primljene su danas u KBC „Dragiša Mišović“, Gradskoj bolnici i Ginekologiji na Zvezdari i Vojnomedicinskoj akademiji, javili su beogradski mediji, a potvrdili nadležni organi.

„U BOLNICI SU ČETIRI BOMBE!“ Zastrašujući mejl stigao u KBC „Dragiša Mišović“: „TEK ĆETE OTKRITI KO SMO MI ZAPRAVO“

Posle‚ današnjih dojava o bombama postavljenim u nekoliko srednjih beogradskih škola i u Visoke škole elektrotehnike i računarstva, kao i na bazenu Tašmajdan, policija je poslala antidiverzione timove i u beogradske bolnice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema snimcima na društvenim mrežama, vide se ljudi koji napuštaju bolnicu na Zvezdari, a policija je na licu mesta, prenose mediji. 

Jedna Beograđanka, koja je dovela majku na odeljenje hitnog prijema na VMA, rekla je za da su svi pacijenti, koji nisu teški slučajevi, evakuisani do iza rampe ispred bolnice.

Oko bolnice i u njoj primetne su jedinice MUP-a sa psima tragačima.

Na adresu Vojnomedicinske akademije stigao je pretecji mejl sa porukom o sedam postavljenih eksplozivnih naprava, objavio je Informer.

Kako se navodi, u mejlu anonimnog pošiljaoca piše da je svaki od eksplozivnih uređaja tempiran i da sadrži po kilogram C4 plastičnog eksloziva, kao i da se dve od sedam naprava nalaze u kanti za medicinski otpad, a jedna na drugom spratu najveće beogradske bolnice.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter