31°C

Beograd

Photo: Apelacioni sud u Beogradu

Izvor: Tanjug

ZA UBISTVO SUPRUGE 10 GODINA ROBIJE Pravosnažna presuda Bošku Spasiću koji je izbo suprugu, pa isekao sebi vene DOK SU DECA BILA U SUSEDNOJ SOBI!

Apelacioni sud u Beogradu je pravosnažno osudio Boška Spasića na 10 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Spasić 29. maja 2019. godine u porodičnom stanu na Vračaru.

Sud je odbio žalbu Spasićevog branioca kao neosnovanu i potvrdio prvostepenu presudu, objavljeno je na sajtu suda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kao olakšavajuću okolnost sud je cenio njegovo korektno držanje pred sudom i raniju neosuđivanost, dok je kao otežavajuću okolnost imao u vidu da je lišio života svoju suprugu koja svojim ponašanjem nije doprinela niti dala povoda za izvršenje takvog dela.

Viši sud u Beogradu je Spasiću takođe izrekao meru bezbednosti oduzimanja noža.

Spasić se branio sa slobode, pošto mu je nakon izricanja prvostepene presude Viši sud ukinuo pritvor u kojem je bio od hapšenja i izrekao mu meru zabrane napuštanja boravišta i obaveznog javljanja nadležnoj policijskoj stanici.

Spasić je osuđen za krivično delo ubistvo, jer je ubio svoju suprugu Jelenu ubodima noža u predelu vrata, nakon čega je sebi prerezao vene pokušavajući da izvrši samoubistvo, dok su njihova dva maloletna sina bila u susednoj sobi.

Odbrana Spasića u toku suđenja je tvrdila da je do ubistva došlo iz nehata, a Spasić je u svojoj završnoj reči rekao da se kaje zbog svega i da je za njega najveća kazna što mora da nastavi život sa ovim posledicama bez mogućnosti da ih ispravi.

Njegovi branioci ukazivali su na njegovo loše psihičko stanje usled materijalnih i porodičnih problema, kao i na to da je i ranije želeo da izvrši samoubistvo.

HAPŠENJE U LESKOVCU: Uhapšena dvojica, teško pretukli mladića

Oni su naveli i da njihov branjenik nije imao nikakav motiv da naudi svojoj supruzi.

Tokom suđenja Spasić je tvrdio da u momentu ubistva nije bio svestan i da se ne seća da je počinio to delo, nego je za smrt supruge saznao tek nakon što se probudio u Urgentnom centru.

Naveo je i da je više puta pokušao sebi da oduzme život zbog finansijskih problema od čega ga je odvratila upravo supruga.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar