9°C

Beograd

Photo: happyBSC/Pixabay

Izvor: HappyBSC/Kurir

MAJKA 4 PUTA PRIJAVLJIVALA ZLOSTAVLJANJE ĆERKE (3): Ocu i dedi izrečene zakonske mere, evo šta sledi!

Slučaj devojčice (3)  iz Novog Sada koji je u javnost iznela advokatica Ivana Kropf i navela da dete seksualno zlostavljaju otac i deda, uznemirio je javnost. Kako mediji nezvanično saznaju, roditelji deteta su razvedeni, a majka je do sada supruga prijavljivala četiri puta, po čemu je policija i postupala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako nezvanično saznajemo, prijave su upućivane od 5. maja 2021. godine do 5. juna ove godine.

OTKRIVEN IDENTITET DEČAKA IZ FONTANE: Iznemogao i gladan prevezen u Tiršovu

- O prvoj prijavi koja je stigla u maju prošle godine prosleđen je izveštaj Višem javnom tužilaštvu sa svom prikupljenom dokumentacijom, a izrečena je hitna mera koju je sud produžio. Povodom druge prijave majke da strahuje za dete, od početka juna 2021. godine, ponovo je na osnovu nalaza Centra za socijalni rad i VJT urađena procena rizika prema ocu i dedi i policija je ponovo izrekla hitnu meru zabrane prilaska i komunikacije, ali je sud nije produžio - priča izvor iz istrage i nastavlja:

- U avgustu 2021. godine majka devojčice prijavila je bivšeg muža da ju je gurnuo usled čega je pala. Tada je ponovo rađena procena rizika i policija mu je izrekla hitnu meru, ali je sud nije produžio. Početkom juna ove godine, na osnovu stručnog nalaza i mišljenja Centra za socijalni rad, urađena je nova procena rizika u odnosu na oca mogućeg učinioca i deteta i utvrđeno je da rizik ne postoji, što je prosleđeno Osnovnom javnom tužilaštvu - navodi se.

Podsetimo, ovu priču iznela je advokatica Ivana Kropf koja je rekla da su majka i baka po majci deteta, od februara prošle godine, počele da primećuju da svaki put kada se dete vrati od oca ima drastične promene u ponašanju, te da je dete kasnije pričala da je dodiruju, da je boli polni organ.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar