14°C

Beograd

Photo: Facebook printscreen

Izvor: Kurir.rs

"BERI ČUPA NOKTE NAŽIVO - KLEŠTIMA": Belivukov koljač Lalić koristio stravični nadimak po vođi jedne od najsurovijih američkih bandi!

Srđan Lalić, najozloglašeniji član klana Veljka Belivuka, sklopio je Sporazum o statusu okrivljenog svedoka sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u zamenu za 18 godina zatvora. Lalić je označen kao najsuroviji kasapin klana, koji se predstavljao kao IT stručnjak.

SRĐAN LALIĆ POSTAO SVEDOK-SARADNIK: Pristao da ispriča sve o monstruoznim zločinima Belivukovog klana!

Iako je na saslušanju kod tužioca pokušao da se predstavi kao IT stručnjak sa završenim fakultetom, negirajući teška krivična dela koja mu se kao pripadniku klana stavljala na teret, okrivljeni Lalić je uoči početka suđenja odlučio da sve prizna. Rezultat toga je i njegov Sporazum s tužilaštvo u zamenu za 18 godina robije.

Reč je o čoveku koji slovi za najozloglašenijeg člana pomenute kriminalne grupe i posebno se isticao po svojim morbidnim idejama mučenja žrtava.Lalić je jednu od žrtava klana, Lazara Vukićevića, peglom pržio u kući strave u Ritopeku, a potom mu je, zajedno sa okrivljenim Milošem Budimirom stavio gumeno crevo u usta i pustili vodu u organizam.

O tome koliko je bio surov najbolje govori njegov nadimak. Naime, nakon pada grupe Belivuk u javnosti su isplivale fotografije i komunikacija članova grupe preko aplikacije Skaj, u kojoj su se hvalili svojom surovošću. Neke od brutalnih snimaka iskasapljenih žrtava su razmenjivali među sobom, ali i slali neprijateljima, koje su pokušali da zastraše.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Među kodiranim imenima koje su na Skaj aplikaciji koristili članovi grupe jedno se posebno isticalo po surovosti – „Beri Mils“ (Barry Mills).

Iza pomenutog imena krio se upravo Lalić, sada okrivljeni saradnik. Žrtve je sekao, čupao im nokte na živo, mučio do smrti. O njegovoj surovosti najbolje govori jedna od presretnutih poruka sa Skaja.

"Može Beri Mils, on je majstor za nokte da ti sredi. Beri Mils čupa nokte, to nisi znao, to je novost, na živo sve, sa armiračkim kleštima", navodi se u poruci.

Lalić je svoje šifrovano ime izabrao po Beriju Milsu, vođi jedne od najsurovijih američkih zatvorskih bandi "Arijevskog bratstva". U pitanju je organizacija koju čine rasisti i neonacisti koji veruju u nadmoćnost bele rase i poznati su kao izuzetno brutalni.

Beri Mils je u zatvoru proveo više od 50 godina, a osuđivan je za ubistva, pljačke, preprodaju droge i mnoga druga krivična dela.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar