6°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Kurir.rs

"BEBISITERKA JE PSIHOPATA, IMA RAZVIJENU MAŠTU": Poznati psiholog dao tačnu dijagnozu devojke iz Kruševca koja je kidnapovala BEBU!

Dadilja J. J. (35) u ponedeljak je otela bebu koju je čuvala kako bi podmetnula bivšem dečku čije je dete još u decembru izgubila, a stručnjaci sa kojima je Kurir razgovarao saglasni su da je reč o psihopati i osobi koja nije razmišljala o posledicama kidnapovanja novorođenčeta.

Da podsetimo, dadilja koja je u porodici bila zaposlena od prošlog četvrtka, u ponedeljak je dečaka starog 40 dana izvela do parka, a potom nestala i prestala da se majci bebe javlja na telefon. Slučaj je prijavljen policiji, koja je nakon samo sat vremena pronašla novorođenče i to u kući bivšeg partnera bebisiterke. 

Psiholog Aleksandra Janković smatra da osumnjičena dadilja J. J. ima poremećaj ličnosti.

- Može se žargonski reći da je ona psihopata, jer ona želi da ceo svet bude podređen njenim željama. Nije nemoguće da je ona posle pobačaja bila hormonski i psihološki dodatno izmenjena i poljuljana, što je uticalo i na njenu osnovnu strukturu ličnosti - kaže Jankovićeva i nastavlja:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

- Potpuno je očigledno da partnerski odnos u kome je bila nije dobar, pa je ona htela da rođenjem deteta učvrsti zajednicu. Pošto se to nije desilo, potražila je zamenu, ali način na koji je to uradila je strašan. Njen motiv u svemu ovom je bio da povrati momka, jer ona tako zamišlja zajednicu - kao odnos u kome ona podari detete muškarcu, pa onda oni dalje grade svoj odnos - objašnjava Jankovićeva.

Istog mišljenja je i psiholog Snežana Repac koja je objasnila da je dadilja, osim psihopatske strukture ličnosti, intelektualno ograničena.

- Osoba koja je spremna na ovako nešto je veoma opasna. Psihopate ne moraju uvek da bude inteligentna bića, mogu da bude i nisko intelektualnog statusa sa visoko manipulativnim samopouzdanjem i da tako nadomešćuju inteligenciju. Obzirom da je psihopata, ima verovatno razvijenu maštu, koja joj nadomešćuje kontakt sa realnošću - kaže Repac:

- Kada je otela dete nije razmišljala o posledicama, a najžalosnije je što nije mislila na bebu, koja je iako mala, pretrpela ozbiljnu traumu, odvojila ju je od majke, a beba sve to oseća.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar