9°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs

"MLAĐEG BRATA UPUCALI NA MOJE OČI, DRUGOG ISKASAPILI I ZABETONIRALI": Stravična Nenadova sudbina koja ledi krv u žilama!

Ivan S. (40) iz Velikog Trnjana kod Leskovca, koga je kako se sumnja ubila supruga Biljana S. (38) pre tri godine i potom zabetonirala u buretu u štali, biće sahranjen u planinskom zaseoku Zbežište kod Vučja, kraj tela brata Slaviše koji je poginuo nesrećnim slučajem kada je imao samo četiri godine.

BILJANA ZAZIDALA MUŽA, A ONDA SE SLUŽILA GROTESKNIM LAŽIMA: "Oprala sam kartice, ne mogu da dignem novac koji Ivan šalje!"

Slavišu je, tada, pre četiri decenije, u toku igre lovačkom puškom, ubio drugi dečak iz sela star 14 godinam a strašan prizor odigrao se pred očima njegovog dve godine starijeg brata Nenada.

- Mlađi brat Slaviša mi je poginuo na moje oči. On je imao četiri, a ja šest godina kada ga je iz puške u toku igre upucao drugi dečak, koji je bio sedmi ili osmi razred osnovne škole. Sudbina mi je takva da nemam reči da je opišem. Ivan će biti sahranjen u Zbežištu, pored Slaviše - kaže Ivanov brat Nenad.

Ivan je inače, rođen nakon te tragedije u kojoj su njegovi roditelji Ruža i Jovan izgubili sina Slavišu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

- Kada je Slaviša poginuo, njegovi roditelji Ruža i Jovan su odlučili da imaju još jedno dete kako Nenad ne bi bio sam posle velike tragedije. Tako se rodio Ivan, ali eto sada kakva je crna sudbina njega snašla. Tragedija velika za jednu takvu dvnu porodicu. Oni su dobri i vredni ljudi, ostali su u tom nepristupačnom zaseoku gde se bave stočarstvom a sin Nenad je postao policajac. Nažalost, opet je ostao bez brata, pričaju meštani Vučja.

Datum sahrane, međutim, još uvek nije poznat jer porodica nastradalog muškarca ni posle 43 dana od kada je Ivanov leš otkriven u zabetoniranom buretu još uvek nije preuzela telo sa sudske medicine. Više javno tužilaštvo u Leskovcu odobrilo je da se telo Stojanovića preda rodbini radi sahrane.

- Zavodu za sudsku medicinu u Nišu uputili smo dopis da porodici predaju telo, odnosno posmrtne ostatke Stojanović Ivana, radi sahrane, ukoliko su za to ispunjeni uslovi, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu.

Telo Stojanovića se nalazi u kapeli opšte bolnice u Leskovcu i nije prenošeno u Niš, već su obducenti ove institucije, po nalogu VJT Leskovac, tamo obavili obdukciju i uzeli neophodne uzork tkiva za DNk i druge analize. Dimitrijević.

U VJT Leskovac koje rukovodi predistražnim postupkom kažu da im Zavod za sudsku medicinu u Nišu još uvek nije dostavio zapisnik o obdukciji Ivana Stojanović iako je obdukcija izvršena, zbog čega je tužilaštvo zatražilo od Zavoda što hitnije dostavljanje zapisnika.

Podsetimo, za Ivanovo ubistvo osumnjičena je njegova supruga Biljana Stojanović (38), koja je počinila samoubistvo. Zločin je otkriven posle njene sahrane kada je u zidu štale nađeno zabetonirano bure sa Ivanovim telom. Istraga VJT Leksovac je pokazala da joj niko drugi nije pomagao u izvršenju krivičnog dela niti je za njega znao.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar