Izvor: Kurir.rs
12.08.2022 u 09:30
0

NAKON SAHRANE OGLASIO SE POTRESENI BRAT: „Nisam hteo da verujem da vidim lobanju mog Ivana u buretu…“

Ivan Stojanović, kog je supruga Biljana ubila pre tri godine, a njegovo telo zabetonirala, sahranjen je dana u rodnom selu,  a ova filmska priča ostavila je celu Srbiju u šoku.

MAĆEHU POSLALA KOD SESTRE, PA UBILA MUŽA: Novi zastrašujući detalji iz kuće strave Biljane Stojanović!

Podsetimo, za leš u pomoćnoj zgradi porodične kuće u Velikim Trnjanima saznalo se 28. juna na dan Biljanine sahrane, koja je dan pre toga izvršila samoubistvo u štali u blizini porodične kuće u Velikim Trnjanima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Na dan Biljanine sahrane, njena najstarija ćerka dobila je poruku od njenog dečka da se zlato krije u pomenutoj prostoriji zazidano u beton. On je tada imao dobru nameru, da pomogne deci koja su ostala bez majke, a čiji se otac navodno nije javlja – objasnili su upoznati sa slučajem.

Brat ubijenog Ivana –  Nenad, bio je prvi koji je zatekao jezivi prizor leša koji je zazidan u buret uz zid.

– Otišli smo da razbijemo taj zazidan deo, da vidimo gde je to zlato. Kada smo razbili zid odvratan miris proširio se kroz prostoriju, posle malo rasklanjanja ugledao sam lobanju, slošilo mi se i izšao sam napolje – rekao je Nenad  i dodao:

– Na prvu mi je palo na pamet šta bi moglo da bude, ali nisam dozvoljavao sebi da verujem u to.

Nenad je ispričao da je sahrani prisustvovalo oko stotinak ljudi najbližih njegovom bratu.

– Moram da budem jak zbog dece. Oni su bili na sahrani, pokušavaju da se vrate u normalan način života, koliko im to situacija dozvoljava – objasnio je on.

Podsetimo, najstarija ćerka Ivana i Biljane nije znala kakva se tragedija dogodila porodici.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter