22°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Kurir.rs/Informer.rs

DONIRAO BUBREG NJEGOVOJ MALOLETNOJ ĆERKI, ON GA UBIO IZ LJUBOMORE: Ovo je najmonstruozniji zločin koji već 15 godina potresa Loznicu!

Ove godine u oktobru biće 15 godina od jednog od najbizarnijih zločina u Srbiji, koji i danas svojom okrutnošću šokira sve. Tog 15. oktobra 2007. Milenko Burmazović (48) u selu Bređak kod Loznice zaklao je Dragoslava Tešića (58), koji je samo godinu dana ranije dao bubreg i tako spasao život Milenkovoj ćerki Verici koja je tada imala 14 godina. 

Motiv za ovaj svirepi zločin, kako se godinama priča po selu, bila je Milenkova sumnja da je Dragoslav "imao nešto sa njegovom suprugom Milicom", ali se prava istina i dalje ne zna.

JEZIV ZLOČIN U BEČU: Braća sama došla kod lekara, policija ih vratila kući i zatekla strašan prizor!

Udovica nesrećnog čoveka novinarima je ispričala kako se sve desilo:

- Sve je počelo kada se Dragoslav u kafani u Loznici sreo sa Milenkom, koji je iz obližnjeg Velikog Sela. On mu se tada požalio da će jedna od njegovih šest ćerki Verica, koja je imala četrnaest godina, umreti jer su joj otkazala oba bubrega i da ne zna šta da radi jer ni njegov ni ženin ne odgovaraju. Moj muž, kakav je bio dobar i naivan, odmah je rekao: "Ako nema ko da da, ja ću." Kada je došao kući, i sin i ćerka i ja smo pokušavali da ga ubedimo da to ne čini. Ne što nismo humani, nego jer se bubreg čuva za nekoga od svoje dece, ako ne daj bože zatreba. Međutim, on je bio nepokolebljiv i stalno ponavljao šta je život ako ne možete nekome da pomognete i da mu ga ulepšate. Tako je krajem marta 2006. Dragoslav dao Verici svoj bubreg i omogućio joj da živi - ispričala je njegova udovica Leposava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako dodaje, posle te operacije Milenko i Dragoslav su počeli da se druže i Milenko ga je čak zvao "pobratimom".

- Sve je bilo u redu do te proklete subote, 13. oktobra, kada je Milenko došao kod nas u goste sa svojom ženom Milicom. On je iz čista mira počeo da je vređa, da viče da je kurva i da je udara. Moj Dragoslav se umešao i rekao da to ne može da radi u njegovoj kući. Milica je pobegla, a moj muž je pozvao policiju, koja je uhapsila Milenka. Dok je on bio u pritvoru, po njegovu ženu je došao rođak i odveo je u Beograd u Sigurnu kuću - pričala je Leposava i dodala da je pritvor trajao tek nekoliko sati, jer je Milenko bio bivši policajac.

Po izlasku iz pritvora, navodi Leposava, Milenko je došao kući, gde nije zatekao svoju ženu. Ne znajući da je ona u Beogradu, pomislio je da je otišla kod Dragoslava.

- Bio je ponedeljak jutro kad je došao kod nas. Rekao je da mu treba Dragoslav, ali pošto je on bio u prodavnici, ostao je da ga sačeka. Tražio mi je da mu skuvam slađu kafu. Kada sam kroz prozor videla muža na ulici, samo sam izustila: "Eno Dragoslava" i Milenko je odmah izašao. Ubrzo sam čula buku ispred kuće, istrčala napolje i videla svog muža krvavog kako leži na ulici ispred naše kapije. Milenko ga je prvo ubo nožem u nogu, a onda mu je presekao vratnu arteriju i zaklao ga. I na sve to, on je samo sa strane čučnuo i zapalio cigaretu bez trunke kajanja - kroz suze se prisećala Leposava.

Osudili su ga na samo 14 godina, a onda mu je umanjena trećina kazne. Već 5 godina je na slobodi.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar