4°C

Beograd

Photo: Facebook printscreen

Izvor: Kurir.rs

"BORILOVIĆI MORAJU DA SE SKLONE I PROMENE IDENTITET": Stručnjak upozorio porodicu masovnog ubice zbog moguće KRVNE osvete!

Bratstvo Borilovića ogradilo se od zločina:

"Pripadnici našeg bratstva, dok postoje, nosiće u sebi žalost i iskreno saosećanje sa unesrećenim porodicama, kojima je ovaj bezumni čin, naneo nenadoknadive gubitke."

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Krvna osveta duboko je ukorenjena u Crnoj Gori, i upravo od toga strahuje porodica Borilović, kaže Crnjin.

- Kada gledamo profil ovakvih izvršioca, oni nedeljama unazad pokazuju svoje namere. To su obično muškarci u svojim tridesetim godinama koji imaju istoriju traume. U ovom slučaju mislim da smo zakazali mi kao društvo jer ih ne prepoznajemo na vreme i ne upućujemo na institucije koje bi se bavile njihovim zdravljem. Ljudi često misli da su počinioci teško obolele osobe, istraživanja pokazuju suprotno, svega 10 odsto počinioca imaju tešku mentalnu bolest. Počinioci ovakvih dela su suicidni. Ja verujem da je porodica Borilović u strahu za svoje živote i da su u očaju zbog svega ovoga što se desilo. Jako im je teško. Bilo bi korisno da se kompletna porodica Borilović skloni na sigurnu lokaciju, kao i da im se promeni identitet - rekao je psiholog Crnjin.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar