9°C

Beograd

Photo: Facebook printscreen

Izvor: Kurir.rs/Nova.rs

"NE ZNA KAKO ĆE PREŽIVETI OVO, IZOLOVAO SE": Bolna ispovest koleginice ubijene Nataše na Cetinju kida dušu, a ove detalje nismo znali!

Medicinska sestra u Opštoj bolnici “Danilo Prvi” na Cetinju, Ljiljana Jovićević čija je koleginica Nataša Pajović Martinović,  prva žrtva ubice Vuka Borilovića, rekla je da je ona bila i ostala anđeo, svaku brigu rešavala je osmehom.

ZAVRŠENA OBDUKCIJA ČUDOVIŠTA SA CETINJA! Pogođen sa najmanje pet metaka!

- Ne možemo da pojmimo ovo što se dogodilo njoj i njenoj dečici, ne mogu da poverujem da ih više nema -  rekla je Jovićević.

Martinovići su bili podstanari u kući porodice Borilović, tokom prethodna dva meseca, i niko nije slutio da se bliži tragedija.

- Živeli su u kući Vuka Borilovića od juna. Ne znam da je među njima ikada bilo nekih nesporazuma, svađa, razmirica. Nikako ne mogu da shvatim šta se to dogodilo u petak, koliko god da se trudim, ne razumem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Miloš Martinović, Natašin muž, otišao je iz kuće Borilovća.

- Ne može on ovo da podnese, ne znam kako će preživeti. Ostao je bez svoje divne Nataše i voljenih sinova u jednom danu. Izolovao se, otišao je u naselje Bajice, gde su ona i deca sahranjeni. Ne možemo ni mi da se osvestimo ovde, u bolnici, ne želimo da se pomirimo sa činjenicom da je više nema, a kako je tek Milošu ne smem ni da zamislim. Niko nije posumnjao da će se desiti ovakva katastrofa - drhtavim glasom priča Ljiljana.

Kako kaže, Borilović nije odavao sliku psihičkog bolesnika.

- Nisam dobro poznavala Vuka. Nisam bila bliska sa tim čovekom. Sretali smo se na slavama kod zajedničkih prijatelja nekoliko puta, i nije odavao sliku psihičkog bolesnika. Nataša nikad ništa ružno za njega nije rekla, pominjala je da su on i žena mirni ljudi, normalni. Nikad se nije desilo da čuju svađu ili bilo kakav nemir u kući Borilovića. Ipak, nešto je sigurno postojalo, čim je krenuo od njih, ali niko ne zna šta se tu tačno dogodilo, priča ova medicinska sestra.

Kako dodaje Nataša je bila zlato.

- Bila je predivna žena, majka, prijateljica, koleginica, brinula je o pacijentima, koji su je obožavali. Sve njene brige rešavala je osmehom. Kod Nataše nikada niste mogli da primetite da ima neki problem. Uvek je na posao dolazila sa nasmejanim licem. Sa pacijentima je bila divna, nežna, a mi smo je ovde, na poslu, mnogo voleli. Bila je mlada, imala je samo 34 godine. Njeni roditelji su neutešni - naglasila je Ljiljana.

A sada se priča o krvnoj osveti, pa kakve su to izmišljotine, ljutito komentariše Ljiljana.

- Živimo u 21. veku, a pominju krvnu osvetu, pa to nema nikakvog smisla. Taj Borilović je ostavio iza sebe malu decu, pa tek bi bila tragedija da se njima sad nešto desi. Strašno je i izgovoriti tako nešto. Žao mi je i njegove dece, šta su ona jadna kriva -  rekla je medijima.

Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar