Izvor: Kurir.rs
17.08.2022 u 13:29
0

OVO JE ADVOKAT KOGA JE IZBO KLIJENT: „Bilali je jedan od najpoznatijih pravnika, bio je i vrsni sudija!“

PoznatI advokat Borisav Bilali iz Koceljeve napadnut je danas od strane klijenta koji mu je tom prilikom naneo teške telesne povrede. Komšije otkrivaju kakva se drama odigrala u Koceljevi.

POZNATI ADVOKAT IZBODEN U KANCELARIJI: Lekari mu se bore za život!

Napad se, kako nezvanično saznajemo, dogodilo u Karađorđevoj ulici u Koceljevi, gde advokat ima kancelariju. Napad se dogodio upravo u kancelariji, a uboden je nožem u vrat.

Bilali je hitno prebačen u šabačku bolnicu i lekari mu se bore za život. Napadač je pokušao da pobegne, ali je brzo uhapšen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema rečima očevidaca, napad se dogodio oko 11 sati, a policija i ekipa Hitne pomoću ubrzo su došle na mesto napada.

– Odmah je postavljena traka i niko nije moga da priđe kancelariji gde se napad i dogodio. Advokata je sanitet odvezao i ne znamo u kakvom je on stanju, ali se nadamo da nije teško povređen – kažu žitelji ovog dela Koceljeve i nastavljaju:

– Bora je uvek nasmejan, veseo i začudio nas je napad na njega. Svi su ga voleli i bio je dobar sa svima. Radio je na mnogo slučajeva, i jedan je od najcenjenih advokata. Nekada je bio i sudija.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter