5°C

Beograd

Photo: tehnickahan.edu.rs

Izvor: KURIR

SKANDAL U ŠKOLI U VLADIČINOM HANU: Učenik gađao profesora i pretio mu jer nije hteo da mu pomogne u rešavanju testa

U tehničko-saobraćajnoj školi u Vladičinom Hanu dogodio se incident u četvrtak 24. novembra u toku polaganja testa za vozače B kategorije. 

POKREĆE SE DISCIPLINSKI POSTUPAK ZBOG NASILJA U ŠKOLI: Evo kakve kazne mogu očekivati učenici koji su učestvovali u incidentu

Kako je potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu posle isteka predviđenog vremena za polaganje, učenik trećeg razreda, rođen 2005. godine, pošto nije dobio pomoć od profesora u vezi popunjavanja testa zgužvao test i bacio u lice profesora uputivši mu pretnje. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Po nalogu tužioca obavljen je razgovor sa svim članovima ispitne komisije, da se pribave izveštaji od direktora i pedagoga škole, da se izuzmu video zapisi sa sigurnosnih kamera, da se u prisustvu roditelja sasluša učenik, kao i da se o događaju obavesti Centru za socijalni rad u Vladičinom Hanu.

"Rekao je da ga boli nešto, videli smo, pričali sa njim, on je trenutno u stabilnom stanju", naveo je direktor.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar