Izvor: Tanjug
27.02.2023 u 17:59
0

Milorad Dodik otkriva: Republika Srpska šalje 20 kamiona pomoći turskom narodu! (VIDEO)

Republika Srpska sutra šalje 20 kamiona pomoći prijateljskom turskom narodu u najugroženijim područjima pogođenim zemljotresom, najavio je danas predsednik Srpske Milorad Dodik.

Dodik je naveo da je Srpska još jednom pokazala svoju humanu stranu i zahvaljujući tome najugroženijima će biti dostavljena pomoć u vidu konzervirane hrane, mesnih prerađevina, brašna, šećera, a dobiće i ćebad.

„Zahvalan sam svima koji su učestvovali u organizaciji, Vladi Republike Srpske, ali i Crvenom krstu Republike Srpske. Želim da zahvalim i turskom konzulatu u Banjaluci s kojim smo koordinisali aktivnosti“, napisao je Milorad Dodik na Tviteru.

ERDOGAN SE IZVINIO ZBOG KAŠNJENJA POMOĆI: „Nismo mogli da radimo onako kako smo želeli“

Uprkos velikoj želji da se pomogne i sirijskom narodu, Milorad Dodik je rekao da nažalost ovaj put Srpska neće biti u mogućnosti da pošalje pomoć jer ne postoji način da se organizuje prevoz i prelazak granice.

„Srpska će u narednom periodu pokušati pronaći način da pomogne Siriji i tako pokaže svoju solidarnost“, naveo je Dodik.

BONUS VIDEO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter