Izvor: Tanjug
28.02.2023 u 18:40
0

Ministar Bratislav Gašić sastao se sa Oliverom Varheljijem: Među prioritetima Republike Srbije je suzbijanje iregularnih migracija i zaštita državne granice!

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa komesarom Evropske unije za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem sa kojim je razgovarao o implementaciji Akcionog plana EU za Zapadni Balkan sa posebnim osvrtom na iregularne migracije i jačanju upravljanja granicom.

PORUKA IZ STEJT DEPARTMENTA: „Srbija sarađuje sa SAD i drugim partnerima u borbi protiv terorizma“

Ministar Bratislav Gašić je istakao da je među prioritetima Republike Srbije suzbijanje iregularnih migracija i zaštita državne granice u prilog čemu je i činjenica da je formirana radna grupa koja intenzivno radi na suzbijanju iregularnih migracija, kao i borbi protiv krijumčarenja i trgovini ljudima, naročito na granici sa zemljama EU.

MUP Srbije

Ministar Gašić i komesar Varhelji su razgovarali i o saradnji u oblasti Pregovaračkog poglavlja 24 – pravda, sloboda i bezbednost, posebno u borbi protiv organizovanog kriminala, terorizma i zloupotreba droga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter