27°C

Beograd

ŠOVINISTIČKA FARSA NA KOSOVU Srbi: Kakvi bre pokojnici, sve su to laži Albanaca!

Srpska lista odbacila je danas optužbe albanskih političara i pojedinih medija na KiM da su na izborima glasali Srbi koji su preminuli i ukazala da se nastavlja šovinistička farsa sa glasovima raseljenih Srba.

Nakon svih mogućih malverzacija i pritisaka, najnovija laž je da su raseljeni Srbi koji su preminuli, glasali, saopštila je Srpska lista.

- Šovinistička farsa sa glasovima raseljenih Srba se nastavlja u vidu laži i optužbi kojima se za političke malverzacije, usled kojih ni skoro 40 dana nakon izbora nema potvrde konačnih rezultata - navode u SL.

Kako kažu, albanski mediji namerno lažu i podmeću ovakve neistine u cilju podrške šovinizmu albanskih partija, a kao "dokaz" svojim lažima poturaju spiskove lica kojima je Priština priznala pravo glasa, što, ukazuje SL, ne predstavlja dokaz da su ta lica i glasala.

Dodaju da, namerno ne pominju da se skoro 500.000 glasača više nalazi na biračkom spisku nego što se procenjuje da ima punoletnih građana na KiM i da se tako stvara prostor za manipulaciju sa albanskim glasovima.

- Nakon što smo slušali laži o zatrovanim kovertama sa srpskim glasovima, gledali scene iz filmova naučne fantastike i članove CIK-a u skafanderima kako broje srpske glasove, nastavlja se plejada laži albanskih političara i nekih medija, a sve sa ciljem da se preko leđa srpskog naroda zataška nesposobnost kosovskih institucija da prebroje skoro 40 dana glasove sa izbora koji su održani 6. oktobra - kažu u SL.

Navode da su Srbi ponovo "dežurni krivci" koje albanski političari pred očima međunarodne zajednice koriste kao objekat svoje unutaretničke borbe za vlast.

Izvor: Tanjug

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar