Izvor: Tanjug
06.01.2020 u 13:09
0

GOSTI PREDSEDNIKA IZ HRVATSKE NOSE LEPE UTISKE IZ BEOGRADA!

Srpska deca iz Hrvatske, koju je danas ugostio predsednik Srbije Aleksandar Vučić osim lepih utisaka o druženju sa predsednikom i poklonima koje su dobili, kući će poneti najlepše utiske o Beogradu, o matici gde su uvek dobro došli i koja pokazuje da o njima brine.

Pričaju u horu da su zadovoljni druženjem sa predsednikom, a raduju se i što će danas posetiti Hram Svetog Save, Narodni muzej, obići Beograd.

Milenu Bukurović tinejđerku iz Biskupije kod Knina raduje, kaže, bogat program posete, a zadovoljna je, kaze uz osmeh, i poklonima.

-Srećna sam zaista. Radovala sam se i dolasku u Srbiju, iako mi nije prvi put da sam u Beogradu – priča Milena.

I Dario Drčak iz okoline Zadra bio je više puta bio u prestonici Srbije, za koju kaže da je predivan grad, a predsednik Srbije mu je stari znanac.

Dario ga je, kaže, upoznao pre tri godine, kada mu je Vučić poklonio karte Crvena zvezda – Krasnodar, ali da se raduje svakom novom druženju.

Ovog puta on je predsedniku doneo poklon – dres Krasnodara sa brojem 1 na kome piše Vučić.

Petar Pilja iz Zagorja se Beogradu naročito dopada što je, kaže, veliki grad.

-Sviđa mi se ceo grad, prelep je, ima puno važnih mesta i za onoga ko ga baš i ne zna, dobar je i za istraživanje-, priča.

Ni njemu nije prvi put da je u Beogradu i da je bio gost kod predsednika Srbije – prvi put pre dve godine, a bio je i prošle.

-Jako mi je drago što sam ga upoznao, mislim da je dobar i drag čovek i jako mi se sviđa što mi iz Hrvatske dolazimo ovamo, jer to znači da o nama i dalje neko brine-, kazao je Petar.

Deca srpske nacionalnosti iz 10 mesta u Hrvatskoj borave u jednodnevnoj poseti Beogradu povodom proslave Božića.

Mališani iz Vukovara, Borovog sela, Islama Grčkog, sela Kašića, Ervenika, Uzdolja, Zagorja, Krnjaka, Knina i Kistanja prvo su danas obišli vilu Mir gde im je predsednik uručio božićne paketiće.

Ðaci osnovnih i srednjih škola iz Hrvatske, večeras će se vratiti svojim kućama, gde će proslaviti jedan od dva najveća hrišćanska praznika – rođenje Isusa Hrista.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter