Izvor: BSC happy portal
26.05.2023 u 20:55
0

DVESTA HILJADA LJUDI NA SKUPU „SRBIJA NADE“: Srbija je ispisala istoriju (FOTO)

Najveći skup u istoriji naše zemlje, pod nazivom Srbija nade, održan je danas u Beogradu. Predsednik Aleksandar Vučić se obratio pred čak 200.000 ljudi, i govorio o važnim planovima za budućnost.

(UŽIVO) PREDSEDNIK NA ISTORIJSKOM SKUPU: „Pokazali ste koliko ste uporni i koliko ste spremni da se borite za pristojnu Srbiju“

BSC Happy portal

 

– Veliko hvala za sve, za svu ljubav i podršku. I ne brinite, ne idem ja ama baš nigde, borićemo se zajedno i pobeđivaćemo zajedno. Otvaraćemo nove fabrike, povećavaćemo plate i penzije. Želim još samo da se zahvalim svojoj porodici. Svašta su istrpeli za ovih 11 godina, kao i vi. Postali smo sendvičari i botovi, neko vas je naterao da dođete ovde. Vas divne ljude, neko je naterao. Sram ih bilo. I ja ću uvek biti vaš i sendvičar i bot, jer vi ste narod. A ja ću uvek biti uz narod – rekao je Vučić.

BSC Happy portal

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter