3°C

Beograd

Photo: TWITTER

Izvor: tanjug

ŠAPIĆ BESNO: Dosta je bilo podela, neću biti deo tog plana

Dosta je bilo podela, ako Srbi žele podele neću biti deo tog plana, pa makar me to pojelo, izjavio je Aleksandar Šapić, nekadašnji proslavljeni vaterpolista, aktuelni predsednik opštine Novi Beograd i lider jedne od najmlađih srpskih stranaka SPAS. 

EVO KAKO DA POSTANETE MILIONER: Imamo za vas savet zlata vredan

- Srpsko narodu je dovoljno podela vekovima i ja ga neću dodatno deliti. Tu sam da mu nađem tačku spajanja, a ako Srbi žele podele, neću biti deo tog plana. Vreme će pokazati da li sam u pravu što želim da menjam tradicionalno loš način razmišljanja ili će me to pojesti. U tom slučaju, spreman sam da budem eliminisan sa političke scene - kazao je Šapić.

Komentarišući to što izlazi na izbore i kakav rezultat očekuje, on je rekao da očekuje dobar rezultat.

Na pitanje da li moguće da SPAS posle 26. aprila bude u koaliciji sa SNS, Šapić odgovara da to zavisi od mnogo faktora, tako da na to pitanje nema odgovor na današnji dan.

- U vlast radi vlasti sigurno ulaziti po svaku cenu neću -  istakao je, međutim, Šapić.

LJAJIĆ O TAKSAMA: Povratak domaće robe na KiM neće biti brz i lak

Odgovarajući na pitanje s kim nikako ne bi sklopio savez, Šapić je rekao da smo "isuviše mi danas mali da bih na taj arogantan način postavljao stvari".

- Ono što je sigurno jeste da preko svojih ljudskih i političkih načela prelaziti nećemo bez obzira na to ko je u pitanju - kazao je Šapić.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar