23°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

UŽIVO! VUČIĆ U "ĆIRILICI" Marić u šoku, šef države doneo 50 najvećih kleveta protiv njegove porodice i njega

Predsednik Srbije je u studio Happy TV i domaćinu Milomiru Mariću doneo listu od 50 najgorih kleveta i laži opozicije protiv moje porodice i članova moj stranke.

- Da Vas podsetim da su sami pisali grafite smrt Bojanu Pajtiću i optužili nas da smo mi to radili. Sećate li se napada na Rodoljuba Šabića - sam je pao, ispalo je da je napadnut što je politčiki protivnik, a sam je pao. Pa kaže Uroš Savić, član Dveri; nije dobio hranu i vodu a mi pokazali kako jede sendvič i pije kao smuk. Pa ukinuli autobuske linije za vreme protesta opozicije, a niti jedna nije bila ukinuta. Sećate se o tome Stefan Cvetković novinar ubijen, Vučič je bio ubica, Slavko Ćuruvija i sve drugo. Pa o hrastu na Vračaru, pa o tome kako smo uništavali kocku na Skadarliji, pa kako sam bio u najskupljem hotelu u Abu Dabiju. Znate kad je nekome laž jedino sredstvo, nikad niti jedna ispravka nije objavljena. Kako smo mi govorili da genetičar Stojković nije potreban Srbiji, što je potpuna laž, pa onda laž o leševima u poplavama u Obrenovcu. Humanitarni centar u Nišu pretvoren u vojnu bazu, pa da smo podmetnuli "malčanskog berberina". I tome nema kraja, ni četvrtinu nisam izneo i nikad nema izvinite - nabrojao je Vučić. 

- Danas se žalio vođa "Ne davimo Beograd radi ugrožavanja života" da je uhapšen jer je snimao zgradu Predsedništva Srbije. Objavio je N1 - naveio je Marić.

- Gde je on meni ugrozio život? Gde je on sad?

- Pa na slobodi - kratko je naveo Marić.

- Taj može da ugorzi ništa, on bi voleo da može. Smanjili smo budžet Univerziteta, i to je bila laž. Otmica male Monike, uhapsili smo Sentinog sina pošto je on uhapsio osumnjičene u "Jovanici". Tome nema kraja, tim lažima. Ja pitam tužilaštvo dokle se stiglo sa onima što su pljačkali građane Starog grada, stavljao im kese na glavu. Eto recite da je to SNS izmislio. Ja pitam za ovo tužilaštvo i da nam to kaže - dodaje predsednik

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar