-2°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: srbijadanas.com

NOVA NADA ZA OBOLELE! Ovaj lek pokazuje izvanredne rezultate u borbi sa koronavirusom! (FOTO)

Ako lekari odluče da testiraju lek, to bi mogao postati jedan od različitih postojećih lekova koji se pominju kao moguća terapija za osobe sa korona virusom.


PREDSEDNIK I PREMIJERKA IZLAZE PRED JAVNOST: Čekaju se nove mere i odgovor na laži iz Crne Gore

SADA JE JASNO! Dr Stevanović otkrio da li se korona virus prenosi preko kose i odeće

PENZIONERI I OVE NEDELJE MOŽETE U KUPOVINU: Ovo je spisak prodavnica koje će biti otvorene za vas!

DIREKTORKA BATUTA O ZATVARANJU GRADOVA: Uskoro odluka o tri najveća žarišta epidemije

ZABELEŽEN PRVI SLUČAJ OBOLJEVANJA TRUDNICE: Evo kako korona utiče na njih

DAČIĆ: Neistine iz Crne Gore, Srbija nikome ništa ne otima!

KINESKI STRUČNJACI JEDNOGLASNI: Srbijo, koronu ubijaju testiranja i samoizolacija!


Lek koji se koristi za lečenje hepatitisa C bezbedno je koristiti kod pacijenata sa korona virusom i može im pomoći da se oporave, pokazala je studija.

Lek Danoprevir, koji se prodaje kao Ganovo, primilo je 11 osoba sa umerenom infekcijom COVID-19, u kombinaciji sa HIV lekom Ritonavirom.

Naučnici su otkrili da je to sigurno i da nije izazvalo ozbiljne neželjene efekte, povećavajući njegove izglede kao "obećavajuću terapijsku mogućnost", rekli su.

Ako lekari odluče da testiraju lek, to bi mogao postati jedan od različitih postojećih lekova koji se pominju kao moguća terapija za osobe sa korona virusom.

Stručnjaci su ipak upozorili da neće previše čitati u malim ispitivanjima u vreme kada istraživači očajavaju da naprave iskorak - jedan je ovo istraživanje nazvao "nepouzdanim".

Drugi uključuju lekove koji suzbijaju HIV, lečenje lupusa ili reumatoidnog artritisa i lekove koji su razvijeni za borbu protiv ebole.

Ali ljudi koji se oslanjaju na takve lekove da bi im održali zdravlje u normalnom životu strahuju da će njihovo povezivanje sa korona virusom dovesti do nestašice, kao što se to dogodilo u SAD.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da bi nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti