18°C

Beograd

Photo: wikipedia/printscreen

Izvor: Tanjug

VULIN: Bilt traži da ne verujemo svojim očima, već njemu!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas, reagujući na izjavu Karla Bilta da Srbija više paznje poklanja pomoći Kine nego EU, da Srbija zna ko i koliko joj je pomogao u borbi sa virusom i da ne zaboravlja.

-Kao što Srbija pamti i ko joj je i koliko zla naneo tokom devedesetih. Srbija sama bira svoje prijatelje, kao što je i neprijatelji izaberu sami-, poručio je ministar odbrane.

Vulin je rekao da Srbija Karla Bilta pamti iz vremena građanskih ratova u SFRJ i da ga nije zapamtila po dobru, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

PROČITAJTE JOŠ

OVO JE RAČUN GRADA BEOGRADA ZA DONACIJE KAO POMOĆ PROTIV KOVID-19!

RUSKI TAJKUNI IZGUBILI 33 MILIJARDE DOLARA ZBOG KORONE

KAKO SE ŠIRI KORONAVIRUS? TO SAD ZNA SVAKO - VRLO LAKO! (VIDEO)

Njujork: 43.000 zaraženih, intezivne nege prepune mladih ljudi

ITALIJA: ROBOTI POMAŽU LEKARIMA!

-Tada je tražio od Srba da se ne brane i da prihvate da im svi drugi pa i on uređuju život. Bilt traži od Srbije da ne veruje svojim očima već njemu. Možda bi trebalo da proba to objasniti Italijanima, Špancima, oni i onako ne mogu da veruju svojim očima kada vide koliko im članice EU ne pomažu- rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

On je naglasio da nam niko nije pomogao toliko mnogo, na vreme i bez uslova kao Kina.

-Srbija zna ko i koliko joj je pomogao u borbi sa virusom i ne zaboravlja, kao što pamti i ko joj je i koliko zla naneo tokom devedesetih. Srbija sama bira svoje prijatelje, kao što je i neprijatelji izaberu sami- poručio je ministar odbrane.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar