19°C

Beograd

Photo: ARHIVA

Izvor: TANJUG

VAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA SRBIJE: Nije sramota biti zaražen, javite se ukoliko imate simptome!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da imamo više potvrđenih slučajeva Kovida 19, jer se testira sve veći broj ljudi, pa će, sa još većim brojem testiranja biti i većeg broja zaraženih, jer je, kaže, želja da se sve završi što pre, a ne da se obmanjuju građani.

Kako je rekao, konstatovano je da nemamo tzv. nedefinisane uzroke smrti, što je slučaj u nekim zemljama, u kojima sada ima dvostruko više preminulih od gripa ili od nekih drugih bolesti, nego inače.

-Mi se ponašamo odgovorno. Život građana je važniji nego šta će da piše na papiru-, naglasio je sinoć predsednik Srbije na konferenciji za novinare.

Vučić je napomenuo i da niko više ne čeka na rezultat testa duže od 24 sata.

VUČIĆ: ZABRANA KRETANJA VIKENDOM, OD SUBOTE U 13 ČASOVA DO PONEDELJKA U 5 UJUTRO! (VIDEO)

NOVINARSKE EKIPE POSETILE KBC VOJVODINA! Ovo je pravo stanje u prvom redu borbe protiv korone! (VIDEO)

OVO SU NAJNOVIJI PODACI IZ BOLNICE NA SAJMU: Tamo su 53 pacijenta, najmlađi pacijent ima 19 godina!

PREDSEDNIK: DOZVOLJENA ŠETNJA KUĆNIH LJUBIMACA OD 23,00-01,00H SUBOTOM, ZABRANA OKUPLJANJA VIŠE OD 2 LJUDI

GLAVAŠ: TOALETI NA SAJMU IMAJU TOPLU VODU


Apelovao je na sve da se lekarima jave na početku, čim osete neke simptome, jer ako ne preduzmu ništa i kasno se jave, sve je teže - pluća budu razorena, pa otkažu bubrezi i na kraju .

-Nije sramota biti zaražen, od toga se izlečite brzo. Samo se prijavite-, zamolio je Vučić.

Dodao je i da ne treba bežati od Sajma, koji je, kaže, najbolja bolnica, jer su tu laki slučajevi, te da ne razume kritike na račun hrane na Sajmu da je "vojnička"...

Vučić je naveo da je važno govoriti istinu građanima, jer će oni to razumeti.

-Ne mislim da zadržavanje ili pritvor bilo šta, na bilo koji način, rešava. Važno je pokazivati ljudima rezultate rada, čak i kada grešite, jer ljudi vide koliko se neko bori i šta sve čini. Za sve drugo, nemam odgovor-, rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar