22°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

PUCA SVE U STUDIJU MILOMIRA MARIĆA! Toma Fila: Marija je vikala Slobi "TATA UBIJ SE, NE DAJ DA TE HAPSE"!

- Zoran Đinđić je rekao da neće suditi Slobodanu Miloševiću u Srbiji, a ja sam na to rekao, ako tako bude, ja ću pocepati svoju diplomu! To je pisalo u tom drugom dokumentu, garantovali su mu, ali ja sam mu rekao - ovo ti je garancija za jednu noć, ništa od toga!

Ovo je otrkio u sinoćnoj "Ćirilici" Happy TV beogradski advokat Toma Fila koji je zastupao nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića.

PROČITAJTE I OVO

LAŽOVI! UHVAĆENI NA DELU! Ovako ministar i elita "vakcinišu" svoju decu! (GALERIJA)

DR JANKOVIĆ O NOVOM SINDROMU "Kavasaki" je redak, veza sa Covid-19 upitna

ŠEST SMRTI ZBOG NJENOG NEMARA Uhapšena direktorka doba za stare

DANAS SASTANAK KRIZNOG ŠTABA! Donosi se VAŽNA odluka!

PLJAČKE MIGRANATA! Ovako otimaju i upadaju u kuće meštana Šida!

- Kada smo, u noći hapšenja, izlazili napolje iz vile, Marija je pucala. Nije tačno da je pucala na Vas (obratio se Čedomiru Jovanoviću). Tri stvari priznajem Čedi: da je imao hrabrosti da dođe te večeri i da se ponaša kako treba. Zatim, kad smo došli u zatvor jedna gomila najnižih ljudi je vikala Slobi "smrt, smrt, šaljite ga u podrum da ga nabijemo" i onda je Čeda rekao: to je bio predsednik republike i ne može on da bude u rupi! Tada je taj deo zatvora, koji je bio još u izgradnji, aktiviran samo za Slobu Miloševića. Čekali smo da mu se ugreje voda u bojleru. Tada je Marija vikala Slobi "Ubije se, tata, ne daj da te hapse". Treća stvar, Čeda je odbio da svedoči protiv Marije. Izuzetno korektan odnos, nije bio na nivou ovih najnižih - otkrio je Toma Fila ekskluzivno domaćinu Milomiru Mariću.

Advokat navodi da su Miloševiću date lažne garancije - i za imovinu, i za viđanje porodice i da ga neće slati u Hag.

- Rekao sam mu "ideš u Hag, nisu te uhapsili za tu budalaštinu što se nisi navodno odazvao nekom sudu, ti ideš u Hag". Pavković se dogovorio sa Đinđićem da se povuku Kobre! - otkrio je neverovatne detalje advokat Toma Fila. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti