2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Kurir.rs

OGLASILA SE SUPRUGA ČEDOMIRA JOVANOVIĆA: Čuvajte se SVI! (FOTO)

Lider LDP Čedomir Jovanović na Infektivnoj klinici se bori sa korona virusom, a njegova supruga Jelena opisala je tok bolesti.

Jovanović je prvo primljen u KBC "Bežanijska kosa" zbog upale pluća, a kada mu je dobio pozitivan rezultat testa na Covid-19, prebačen je na Infektivnu kliniku.

OVO MORATE ZNATI

KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 309 pozitivnih na virus, testirano 8.102! Preminulo 11 osoba

NESTOROVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST: Nije korona, ovo je neka druga bolest

POTPUNI ŠOK! KORONA JE OVAKO UTICALA NA MUŠKARCA (62): Trajalo je četiri sata, a doktori su bili u šoku

NISU SVE GRANICE EU OTVORENE ZA SRBE Pogledajte koje zemlje su i dalje ZA NAS ZAKLJUČANE!

"Bez prethodnih simptoma, Čedomir je osetio temperaturu, koja je sa početnih 37,6 u sat-dva otišla preko 39. Sam je otišao kod lekara po planu koji je ranije napravio 'jer njega ništa ne zaobilazi'. Od te večeri, on sa timovima predivnih i beskrajno požrtvovanih doktora i drugog medicinskog osoblja bije svoju bitku sa upalom pluća, visokom temperaturom i krvnim pritiskom i, manje-više, svim komplikacijama koje izaziva virus", napisala je Jelena na Fejsbuku.

"Sa Bežanijske kose je prebačen na Infektivnu kliniku u trenutku pada oksidacije (od tada je na kiseoniku koji njegovim plućima pomaže da se oporave) zbog sumnje na virusni meningitis, koja je u međuvremenu otklonjena", dodala je Jelena.

"On sada ne može da vam odgovori za svu pažnju i brigu onako kako želi i kako vi zaslužujete. Ipak, preko osoblja Infektivne klinike, popodne mi je poslao dve rečenice: 'Čuvajte se svi. Odustaću, nikad!'", poručila je na kraju i potpisala se kao Čedina Jela.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti