0°C

Beograd

Photo: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnoloskog razvoja

Izvor: Tanjug

LEPE VESTI! Šarčević ispunio sve želje studenata

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević potvrdio je danas ispunjenje zahteva predstavnicima studenata iz studentskih domova u Beogradu, a koji se između ostalog, odnose na dodatni ispitni rok i ostanak u domovima tokom leta.

- Omogućili smo vam više rokova za ispite, kao i da ostanete u domovima tokom leta shodno obavezama koje imate na fakultetima. Cena hrane i smeštaja tokom letnjih meseci neće biti komercijalna, već beneficirana prema vašem zahtevu koji ste tražili - rekao je Šarčević, a saopštilo Ministarstvo prosvete.

OVO MORATE ZNATI

Dr Stojanović ISTIČE: Oko 10-20 odsto KLINIČKA SLIKA pacijenata TEŽA nego u prvom PIKU!

EPIDEMIOLOG PREDRAG KON: U slučaju KOLAPSA ZDRAVSTVENOG SISTEMA, nema druge mere sem KARANTINA!

RUMUNIJA POD KORONOM Preminulo 1.799 osoba

Ministar je na današnjem sastanku sa predstavnicima studentskih domova naveo i da su novčana sredstva obezbeđena i da je o tome obaveštena Vlada Srbije.

Studenti koji su kovid pozitivni smešteni su u učenički dom “Stevan Čolović”, a oni sa izraženijim simptomima smeštaju se u zdravstvene ustanove gde mogu da dobiju adekvatnu negu, navodi se u saopštenju.

PROČITAJTE OBAVEZNO

LONČAR: Zemunska bolnica ima višak RESPIRATORA!

PREDSEDNIK SE OBRAĆA NACIJI Tačno u 15 časova pred građanima

DIREKTOR POLICIJE O PROTESTIMA: Pripadnici MUP-a trpele silu sve do KRAJNJIH GRANICA! (VIDEO)

MAMIN SIN - NASILNIK! Istina o mladiću koji je sinoć tvrdio da mu je otac umro jer nije bilo respiratora!

VESNA MALIŠIĆ: Ispred skupštine su bili DESNIČARI!

Predstavnici studenata iz studentskih domova zamolili su da se ukine potvrda sa fakulteta koju donose u restorane kojom se omogućava ishrana, što će takođe biti omogućeno.

Prema rečima ministra, u dogovoru sa Konferencijom univerziteta Srbije - KONUS, četvrta tačka zahteva, da se omogući još jedan dodatni ispitni rok u avgustu, bila je ispunjena nakon prvog sastanka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar