Izvor: tanjug
10.07.2020 u 21:12
0

NOVI SAD: Kolona demonstranata zaustavljena pre izlaza na autoput NS-BG!

Nekoliko stotina demonstranata kordon policije zaustavio je večeras oko 21 sat na prilaznom putu za izlaz na autoput Novi Sad – Beograd i onemogućila ih da blokiraju autoput.

Svi prilazni putevi koji vode na put za Zrenjanin ili auto-put su blokirani.

Nekoliko desetina automobila bilo je blokirano na raskrsnici kod mosta Dunav-Tisa-Dunav, preko kojeg je kolona prethodno prošla.

Vozači i putnici bili su zbunjeni, odnosno nisu znali šta je razlog blokade, a policija koja obezbeđuje ovu raskrsnicu upućivala ih je na druge pravce.

OBAVEZNO PROČITAJTE

Najcrnji dan, preminulo 18 ljudi od korone (VIDEO)

POOŠTRENE MERE U NOVOM SADU! Sve zabrane počinju odmah!

KONAČNO DOBRO VEST IZ GRČKE! Srpski turisti na Eviji – negativni

ŽELITE DA SE TESTIRATE NA KOVID-19! Evo gde i kako TO MOŽETE URADITI!

DOBRE VESTI IZ RUSIJE! Vakcina PROTIV KORONE funkcioniše i klinička ispitivanja PRI KRAJU!

Među putnicima mahom su oni koji se vraćaju s posla, ali i šleperi koji su se uputili upravo na ovaj auto-put.

Kolona, kada je krenula, kretala se preko raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice, a potom nastavili ka auto-putu za Beograd.

Više stotina pripadnika policije nalazi se ispred građana, a saobraćajne patrole raspoređene na svim većim raskrsnicama koje su se nalazile na ruti kojom se kolona kreće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter