Izvor: kurir.rs
11.07.2020 u 04:40
0

POLICIJA RASTERALA DEMONSTRANTE: Ulice Beograda kao ratna zona!

Nasilni protest u Beogradu u petak uveče završen je posle reakcije policije.

Ekstremisti su dugo pravili haos, gađali bakljama, kamenicama i flašama policiju, koja je oko 21.30 stala na ulaz Skupštine kako bi sprečila huligane da uđu unutra.

Kordon je dugo stajao ispred Skupštine i trpeo kanonadu huligana, a onda je oko 23.15 policija konačno reagovala.

Bačen je suzavac i počeo je kontranapad.

Žandarmi su na taj način oterali demonstrante koji su se razbežali po okolnim ulicama, pa se posle ponoći situacija smirila.  

Međutim, centar Beograda je ponovo razrušen, kao da je ratna zona.

Policija je do ponoći privela 19 huligana zbog divljanja na ulazu u Narodnu skupštinu, saopštio je MUP. Reč je o najradikalnijim demonstrantima, koji su flašama, kamenicama i raznim drugim predmetima gađali pripadnike policije, ali i lomili prozore i kamere na parlamentu.

Oko ponoći je na platou ispred Skupštine ostala samo policija, dok su se demonstranti razbežali po okolnim ulicama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter