Izvor: HappyBSC
29.07.2020 u 10:04
0

OGLASILA se Nabila Masrali: EU ne demantuje da sprema ULTIMATUM Srbiji

Portparolka Evropske unije Nabila Masrali nije danas ni jednom rečju demantovala  da će našoj delegaciji sutra u Briselu biti predstavljen nacrt sveobuhvatnog sporazuma sa Prištinom kojim se od Srbije traži prizna nezavisnost Kosova.

OVO MORATE ZNATI…

LEPE VESTI iz Čačka: Epidemiološka situacija BLAŽA nego prethodnih dana!

KO SU NOVI POSLANICI: Violinista Kolundžija, čuvena Koka i voditelj Lav Grigorije Pajkić PRVI PUT u PARLAMENTU

BILA je HRABRA ali to nije bilo DOVOLJNO: Dirljiva ISPOVEST CIMERKE PREMINULE TRUDNICE iz Vranja!

Ona se oglasila preko prištinske „Gazete ekspres“, izjavom da je EU jasno stavila do znanja da Beograd i Priština neće sklapati zasebne ili delimične sporazume, kao što se to dogodilo u prošlim procesima u Briselu, već će to biti sveobuhvatni sporazum koji će biti potpisan tek nakon što se postigne dogovor o svim temama.

Nova metodologija u pregovorima koja se pominje u principu znači da bi ekonomske teme kao i pitanja nestalih, o kojim bi sutra zvanično trebalo da se pregovara, Brisel mogao da „ugura“ u obavezujući sporazum, odnosno da pomenute tačke koju su sada na stolu budu zapravo dimna zavesa za nepristojnu ponudu Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ…

KORONA je potpuno RAZORILA ovu ZELMLJU: Smrtnost je ČAK 11%!

VANREDNO STANJE u Italiji PRODUŽENO do 15. oktobra!

U Kini PORAST OBOLELIH od korona virusa: Potvrđen 101 novi slučaj!

Pored toga, Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da je sigurno da EU neće danas vratiti Srbiju na listu bezbednih zemalja za čije građane važi preporuka da mogu da pređu preko spoljnih granica Šengena, zbog epidemiološke situacije koja se još nije popravila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter