28°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

LAZIĆ: Mladi će uneti novu energiju u skupštinu

 Nikola Lazić (21) iz Beograda sa liste “Aleksandar Vučić-Za našu decu”, inače, najmlađi poslanik u novom sazivu Skupštine Srbije, poručio je danas da su svi parlamentarci sa te liste spremni za ozbiljan rad u parlamentu, a njegov prvi zadatak biće da već sutra sa još troje kolega pomaže predsedavajućem u konstituisanju parlamenta.

OVO MORATE ZNATI

TRAGEDIJA NA JADRANU: Preminuo nakon pada sa jedrilice

DIRLJIVO I AUTENTIČNO: Tužna priča o heroju kojI je otvorio prvu seosku školu

PROFESOR GRUBIŠIĆ ZADOVOLJAN: Vidljiv efekat preduzetih mera države

CENA ZLATA VEĆA NEGO UKAD: Evo zašto ga Nemci kupuju u neverovatnim količinama

MINISTARSTVO ODBRANE HITNO REAGOVALO: I Šutanovac dobio pilotski znak

Reč je o studentu Fakulteta za kulturu i medije, kojem će sutra početi da teče četvorogodišnji mandat poslanika. Lazić ocenjuje da je učešće na konstitutivnoj sednici važno iskustvo kojim će početi mandat.

- Imam veliku odgovornost kao najmlađi narodni poslanik i potrudiću se da mlade predstavim u najboljem svetlu. Za mene je velika čast i važno iskustvo da na taj način započnem mandat, onako kako to nalaže Poslovnik i Zakon o Narodnoj skupštini - rekao je Lazić. 

KORONA U SRBIJI

DRAGANA OVU SCENU IZ COVID BOLNICE NEĆE ZABORAVITI: Sine, ja sam baka Gospava, nemam mobilni, molim te ovo prenesi mojima

MINISTAR ZDRAVLJA OTKRIVA: Evo koliko državu košta jedan dan lečenja na intenzivnoj nezi (VIDEO)

PELEMIŠ APELUJE: Molim vas za jednu važnu stvar

KORONA U USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE: Zaraženo 86 zaposlenih

Napominje da će učiti od starijih, ali veruje i da će zajedno sa mladim kolegama uneti novu energiju u Dom Narodne skupštine i primerom pokazati koliko mladi mogu da učine.

Lazić ističe da će se u parlamentu boriti da zastupa politiku za koju je lista “Aleksandar Vučić-Za našu decu” dobila rekordnu podršku građana.

- Meni su bliske oblasti iz medija, kulture, kao i omladinske politike, ali obaveza narodnog poslanika jeste da bude kompetentan za sve oblasti zato što donosi odluke, kao što je u obavezi da vodi računa o svakom gradu i opštini u Srbiji - istakao je Lazić.

SVE O SPORTU

Odustao od US Opena zbog korone!

TRAGEDIJA: Poznata igračica PRONAĐENA MRTVA u svom stanu (FOTO)

SRPSKI NAPADAČ IPAK NEĆE U NAPOLI: OGLASIO SE AURELIO DE LAURENTIS

FUDBALER KOJI JE PROVEO 365 DANA U ZATVORU POKAZAO DRUGU STRANU: Potpisao ugovor sa Spartakom

Lazić poručuje da je borba za Srbiju na energičan način i bez kalkulacije jedan od najvažnijih zadataka narodnih predstavnika sa liste SNS, jer, prema njegovoj oceni, takvom borbom Srbija jedino može da pobedi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar