Izvor: Tanjug
04.08.2020 u 22:17
0

Haradinaj: NE VERUJEM Hotiju po pitanju DIJALOGA sa Beogradom!

Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) i bivši premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, rekao je da se Priština vratila tehničkom dijalogu sa Srbijom i naveo da, kada je u pitanju dijalog sa Beogradom, ne veruje aktuelnom premijeru Avdulahu Hotiju.

Haradinaj je  rekao da neće podržati dijalog ako ABK ne bude prisutna na sastancima i istakao da se protivi dijalogu, ako su iz njega isključene SAD.

OVO MORATE ZNATI

Nevreme stiglo u Srbiju, kod Odžaka i Sombora već PADA GRAD

SNIMCI IZ BEJRUTA LEDE KRV U ŽILAMA: Čitav grad u rasulu, a niko ne zna šta se dešava (VIDEO)

OPASNOST! Srpskim putevima vreba DRUMSKA MAFIJA! (FOTO)

PRAVA DRAMA U BORU: Izbio požar u porodičnom domaćistvu, vlasnik zadobio OPEKOTINE! (FOTO)

NOVI KORONA PRESEK: Preminulo sedam osoba!

– Kosovo nema taj luksuz da američko vođenje dijaloga zameni sa nejakim vođstvom, kao što su Lajčak i Borel- kazao je lider ABK.

Haradinaj je, kada je reč o poverenju prema vladi na čelu sa Avdulahom Hotijem, naglasio da „u pogledu dijaloga sa Srbijom, njemu ne veruje“. 

Naveo je, između ostalog, da „dijalog sa Srbijom ne bi trebalo privatizovati, već da o tom pitanju treba da postoji široki konsenzus“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter