27°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: HappyBSC

VUČIĆ O SASTANKU SA NACIONALNIM KONVENTOM: Tri važne stvari!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Palate Srbije povodom sastanka sa Nacionalnim konventom o Evropskoj uniji.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ U NEZVANIČNOJ POSETI BEOGRADU NA VODI: Predsednika Srbije ovakvog do sada niste videli (FOTO)

PREŽIVELA JE HOROR: Tukao me svake sedmice, lomio zube i rebra

ISKORISTITE VIKEND SA TOPLIM VREMENOM: Sutra uveče nagli pad temperature

RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Tri saobraćajke, bez teško povređenih

TRAMP NIJE PRENEO NADLEŽNOST NA PENSA

Teme sastanka o kojima će sa predstavnicima ovog tela razgovarati predsednik Vučić su "Spoljna politika Srbije" i "Perspektive dijaloga Beograda i Prištine". Na sastanku će govoriti eminentni stručnjaci za spoljnu politiku, međunarodne odnose i evropske integracije, kao i članovi Radne grupe Nacionalnog konventa za Poglavlje 35.

- Po spoljnoj politici Srbije, ne mogu da izosim sve detalje sastanka, mogu samo da iznesem tri detalja iz spostvenog izlaganja. U savremenom svetu politička moć se razvija ekonosmkom snagom, vojnom moći i zdravstvenom moći. Srbija snaži ekomsku moć, a za to je potrebna velika snaga -rekao je Vučić.

Kazao je da je Srbija vojno neutralna i posao je da se sačuva zemlja, a što se tiče zdravlja, Vučić kaže, da se Srbija uspešno bori protiv Kovida 19.

- U skladu sa svim tim, i uzeći u obzir Azerbedžan i Jermeniju, to je za nas velika pouka. Jedinstvan je pourka koju smo primili. Zamrznuti konflikti nikada nisu dobri, zato sam za to da stvari rešavamo danas, a ne da ih ostavljamo za našu decu. Tamo je konflikt bio zamrznut 30 godina. Takođe, ceo svet je nemoćan da uradi bilo šta. Niko ne sluša poruke iz sveta – poručio je predsednik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti