Izvor: Alo.rs
10.10.2020 u 07:15
0

MINISTARSKA MESTA: Pominju se nova imena!

Predsednik Aleksandar Vučić je, osim što je nedavno mandatarki Ani Brnabić predložio formiranje dva nova ministarstva, takođe zamolio da blizu 50 odsto članova vlade budu žene.

OVO MORATE ZNATI

UZBUNA U KINESKOJ VOJSCI Američki razarač se približava Kini!

GORI PEŠTER Vojska Srbije na liniji odbrane (FOTO)

TERORISTI SA KOSOVA SKOVALI PAKLENI PLAN: Akcija „ČAST“ za novi POGROM nad SRBIMA

SUDOVI IMAJU PUNE RUKE POSLA: Saznajte da li banka ima pravo da naplati troškove obrade kredita

BEZ PUBLIKE NA VEČITOM DERBIJU: Predsednik Srbije objasnio zašto će praznik fudbala proteći bez navijača!

Portparol POKS-a Miloš Parandilović odbacuje takve spekulacije i napominje da poziv za vladu nisu ni dobili, a i da jesu, naveo je, ne bi ga prihvatili.

– Ući ćemo u Vladu Srbije kada kroz nju budemo mogli sprovoditi naše ideje i program, a to je pre svega obnova Kraljevine Srbije, njene snage i slave – rekao je Parandilović.

Kopredsednica Stranke moderne Srbije Tatjana Macura upitana da li bi mogla da bude jedna od novih ministarki u Vladi Srbije, rekla je da razgovora na tu temu nije bilo ni direktno, ni indirektno.

U svetlu formiranja dva nova ministarstva – za ljudska prava, rodnu ravnopravnost i društveni dijalog i za brigu o porodici, deci i demografiji kao kandidati za ministarska mesta se pominju dosadašnja poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković, ali i izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević.

Antonijević je nedavno izjavio da nije dobio takvu ponudu i da njegovi planovi u ovom trenutku nisu takvi. Bivša poslanica i funkcionerka DS-a Gordana Čomić, na čiji predlog je usvojen zakon u Skupštini Srbije da ubuduće na svakoj izbornoj listi bude bar 40 odsto žena, nije odgovorila na naše pitanje da li ima istine u spekulacijama da će biti deo vlade…

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

PREDSEDNIK SRBIJE POŽELEO BRZ OPORAVAK AMFILOHIJU

SRBIJA PRVA U EVROPI! Stigao lek protiv korone

MILORAD VUČELIĆ U TEŠKOM STANJU: Priključen na respirator

PRVI REKET SVETA NA UDARU KRIMINALACA: Advokat porodice Đoković hitno reagovao!

Predsednik Aleksandar Vučić je, osim što je nedavno mandatarki Ani Brnabić predložio formiranje dva nova ministarstva, takođe zamolio da blizu 50 odsto članova vlade budu žene.

– Sa ove distance mi tako nešto ne deluje realno, pa ne znam ni šta bih tačno odgovorila na „šta ako“. Razgovore ne odbijam, ali kao što rekoh, ne deluje mi verovatno tako nešto – rekla je Macura.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter