5°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

EKSKLUZIVNO! PREMIJERKA KOD MARIĆA! Nije sve gotovo, tri imena su pod znakom pitanja

Golden Rose ad

Gost u jutarnjem programu Happy televizije je Ana Brnabić, mandatarka za sastav nove Vlade Srbije.

Sa domaćinima emisije "Dobro jutro Srbijo" Milomirom Marićem i Katarinom Koršom govori o svim aktuelnim temama.

Premijerka Srbije je počela razgovor o novoj Vladi... 

- U nedelju pre podne će biti sastanak Predsedništva kad će biti objavljena sva imena. Imamo za sada dilemu za tri ministarstva. Tačnije za jedno ministarstvo se dvoumimo da li će uopšte biti, a za tri do četiti razmišljamo koga ćemo postaviti - rekla je gošća Happy TV.

- Sada se borimo protiv mafije na drugačiji način jer su oni ojačil i mi nećemo to ostaviti tako. Radimo sve u interesu našeg naroda. Tajkuni žele da budu u politici, a mi se borimo na sve načine protiv toga. 

- Sledeća godina biće mnogo teža u odnosu na ovu. Korona neće stati, a vakcina neće biti registrovana do kraja godine. I kada stigne treba nam vremena da se dopreme određene količine. Do septembra i oktobra 2021. borićemo se sa korona virusom a ekonomija će trpeti. Srbija će nastaviti, kao i dosad, da se odlikuje ekonomijom sa najmanjim padom u Evropi, dok će druga posle nas biti Litvanija. 

- Predsednik Aleksandar Vučić postavio nam je ambiciozne ciljeve da rast ekonomije bude i do 6 odsto. On nama uvek zadaje velike ciljeve. U vreme kada svi padaju mi ćemo sledeće godine rasti pet odsto.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad