Izvor: Kurir.rs
04.11.2020 u 08:58
0

TRAMP SRBIJI DONOSI NOVAC I NOVA RADNA MESTA

Stižu dolari, a sa njima i nova radna mesta, izgradnja puteva, pruga, poboljšanje avio-saobraćaja, ulaganja u mala i srednja preduzeća. Ovo je samo „deo kolača“ američkih investicija, a mi smo istraživali koje sve benefite donosi dolazak DFC-a u našu zemlju, koji godišnje za ulaganja izdvaja 60 miljardi dolara i da li bi eventualna promena u Beloj kući mogla da donese i promenu investicione klime ka Srbiji.

Na srpsku scenu SAD vratile su se na velika vrata. Na otvaranju kancelarije američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije u Beogradu mogle su se čuti pompezne reči da – GDE JE DFC TU JE I BUDUĆNOST. Tome svedoči i činjenica da se Vašingtonskim sporazumom predviđaju velika infrastrukturna ulaganja, koja bi mogla znatno doprineti i ekonomskom i socijalnom razvoju naše zemlje.

Po ko zna koji put od 2.Svetskog rata, prema rečima diplomate Zorana Milivojevića, na delu se pokazalo da je Amerika daleko efikasnija i odgovornija kada nešto obeća i kada se za nešto opredeli. Tome, kako on kaže, svedoči brzi dolazak američke delagacije u našu zemlju sa operativnim planom i programom koji startuje odmah, bez odlaganja i dodatnog usaglašavanja.

IZBORI ZA PREDSEDNIKA SAD 2020

UŽIVO IZBORI U SAD! TRAMP UBEDLJIVO VODI! Nemiri u Vašingtonu !

NAJDŽEL FARAŽ ULOŽIO ASTRONOMSKU CIFRU: Tramp pobeđuje, kladio sam se na sve ili ništa! (FOTO+VIDEO)

SRBE ČEKA BAJDENOVA OSVETA! Ako on pobedi ne piše nam se dobro!

OPSADNO STANJE U AMERICI Gradovi se spremaju za haos: Radnje zabarikadirane, ulice pune NAORUŽANIH EKSTREMISTA

SEKSI PRVA DAMA! Izgled Melanije tramp na glasanju oduševio mnoge! (VIDEO)

BAJDEN POSETIO SVOJ RODNI DOM Ceo svet priča o poruci koju je tamo ostavio

TRAMP ILI BAJDEN Oči celog sveta su uprte u SAD! (VIDEO)

Pitanje koje iapk lebdi u vazduhu je da li bi smena Trampa i eventualni dolazak Bajdena u Belu kuću mogao da poremeti dogovoreno u Vašingtonu.

– Odgovor može biti i da i ne. Nesumnjivo je da bi pobeda Trampa značila bi snažan zajamac u našim ekonomskim i političkim odnosima. Međutim ne mislim da bi pobeda Bajdena predstavljala katastrofu, naši odnosi bi bili nešto opterećeniji u političkom smislu, ali kada govorimo o projekciji ekonomskom prisustva na području Balkana tu neće doći do preokreta.

Inače, u toku prethodne godine Srbija je dostigla maksimum u ekonomskoj razmeni sa Amerikom od 854 miliona dolara, prema rečima predsednika Srbije, ali DFC će doprineti da ta razmena u budućnosti bude znatno veća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter