Izvor: lsv.rs
24.01.2021 u 11:26
0

LSV POZIVA VLAST I OPOZICIJU U SRBIJI: Osudimo policijsku brutalnost u Rusiji

 Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva vlast i „pravu“ opoziciju u Srbiji da zajedno osude jučerašnju policijsku represiju nad demonstrantima u mnogim gradovima Ruske Federacije.

PROČITAJTE JOŠ

POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA? Afera „prisluškivanje“ dobija novi epilog

SRBIJA ČETVRTA U EVROPI PO STOPI VAKCINACIJE: Predsednik otkrio dalje planove u borbi protiv Kovida

POTRESNA ISPOVEST ŽENE IZ ŠAPCA: Muž je platio da me ubiju, bilo je mnogo KRVI, pitala sam lekare da li sam unakažena

DANAS SUVO I TOPLO, ALI NE ZADUGO: Uveče zahlađenje, kiša i sneg

Stotine hiljada demonstranata u Moskvi i drugim gradovima okupilo se juče da bi zatražili puštanje na slobodu opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, koji je uhapšen po povratku iz Nemačke, gde se lečio od atentata nervnim agensom „Novičok“.

Ruske policijske snage brutalno su napale demonstrante. Uhapšeno je gotovo 4.000 demonstranata, a stotine građana je brutalno prebijeno.

LSV se nada da se i vlast i samoproklamovana „prava“ opozicija u Srbiji zalažu za poštovanje demokratskih i civilizacijskih tekovina i da će svojim apelom vlastima u Moskvi pomoći u prevazilaženju sadašnje situacije u Rusiji i sprečavanju daljih represivnih mera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter