25°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Happy BSC

VUČIĆ UPOZORIO SVE: Nema zaštićenih ni u SNS-u!

Najava Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i SNS-a, da će se država obračunati sa kriminalom, te da će biti uhapšeni i najviši nosioci državne vlasti ako su bili umešani u bilo koju koruptivnu radnju, uskomešala je političku scenu u Srbiji.

Panika se nakon poruke predsednika ekspresno proširila kako među pojedincima iz vladajuće većine tako i u taboru opozicije.

- Svima je jasno da nema zaštićenih. Prvi put u Srbiji članska karta bilo koje stranke neće nikoga spasti od odgovornosti - ističu naši dobro obavešteni izvori.

I dok su se oni koji su uplašeni sakrili u mišje rupe, većina državnih funkcionera  poručuje da pruža punu podršku predsedniku Vučiću.

- Nasušna potreba svakog ozbiljnog društva i ideal kome se moramo što više približiti - ovako je Branko Ružić, ministar i potpredsednik SPS-a, prokomentarisao Vučićevu najavu da će se obračunati sa kriminalom.

Miloš Vučević, potpredsednik SNS-a i gradonačelnik Novog Sada, kazao je da ova Vučićeva poruka predstavlja nastavak borbe države protiv kriminala i organizovanih kriminalnih grupa.

PROČITAJTE JOŠ

LAŽNA UZBUNA! Četiri dojave o postavljenim bombama u Moskvi u jednom danu!

POČIVAJ U MIRU! STRAVIČNA TRAGEDIJA: Poznati pevač POGINUO nakon JEZIVE saobraćajne nesreće

OGLASIO SE DOKTOR KON: Evo šta kaže o publici na utakmici Zvezda - Milan

- Predsednik i Vlada će istrajati u tome. Odlučnost Aleksandra Vučića je garant provođenja ove politike - rekao je on.

Đorđe Milićević, potpredsednik SPS-a i poslanik, poručuje da „niko nije iznad zakona i apsolutno niko nije jači od države, bez obzira na to da li pripadaju nekoj političkoj opciji ili ne“.

- U potpunosti podržavamo stav predsednika Srbije, kada je reč o nastavku odlučne, neselektivne i kontinuirane borbe države protiv kriminala i korupcije. Država pokazuje spremnost i sposobnost da građanima ulije osećaj sigurnosti i bezbednosti - navodi on.

Poslanik Aleksandar Čotrić poručuje da je Vučić dokazao da svaki put ispunjava svoja obećanja.

- Treba pozdraviti predsednikovu odlučnost da državni organi do kraja pobede korupciju i kriminal, bez obzira na to ko ih čini. Svi vidimo da je sada Srbija pravna država u kojoj su pravo i pravda iznad svakog pojedinca, organizacije ili stranke. U današnjoj Srbiji je uspostavljeno načelo iz Zakonika cara Dušana: „Sudije da sude po zakonu, a ne po strahu od carstva mi“, i zato verujem da će Srbija ostati bezbedna zemlja za poštene, a vrlo nebezbedna za kriminalce - zaključio je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti