5°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Happy BSC

Samo za "Dobro jutro Srbijo" Nenad Čanak poručio: Odvojite PRAVE SRBE od zločinaca, a ova imena NEĆU da spominjem! (VIDEO)

Gost najgledanijeg jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo"  bio je političar Nenad Čanak. On je govorio o aktuelnim političkim dešavanjima u Srbiji.

Osvrnuo se na sukob sa Vojislavom Sešeljom:

- Ja se više tako neću obraćati. Ja sam samo odgovorio na njegove prozivke koje je meni uputio. Ja sam sve naučio u gimnaziji, a o psovkama neću da pričam. To sam sve naučio u kafani jer sam godinma svirao. U kafani se sve nauči. Ja tako komuniciram samo kada sam tako provociran, kao u tom slučaju. Mnogi misle da sam ja takav, ali ne. Dođeš u poziciju da nekome ne možeš da objasniš. 30 godina pokušavao sam da razgovorom da rešim, ali nije išlo. Sa njim se ne može voditi dijalog. Od oružija imam samo lovačko i za ličnu odbranu i imam dozvolu za sve - rekao je Čanak o Šešelju.

PROČITAJTE JOŠ

Srbija druga u Evropi u vakcinaciji, PRVA u revakcinaciji!

POČELA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! Da li će biti novih mera?

EKSKLUZIVNO za "Dobro jutro Srbijo" Zorana Mihajlović: Za DVE godine NOVI izvori gasa za Srbiju!

Nije mogao da izdrži: NIKOLA JOKIĆ JURIO SUDIJU PO TERENU!

O političarima u Srbiji je rekao:

- Svi smo ljudi od krvi i mesa, ali postoji granica koja se pređe, pa se ne može izdržati. U svemu postoje pravila igre, pa i u politici, nešto stvarno ne može. Usred najkrvavijih ratova imaš neki odnos. I Sicilijanska mafija zna da kada počne rat između porodica žene i decu niko ne dira. A ovde, danas gledam da je pretučen sin političara na Kosovu i Metohiji to je strašno. Ničija porodica ne sme da se dira. Ja sam u incident u kafani upao kada je bio incident sa mojoj sinovicom. Za sve je odgovoran onaj ko je glavni. Kao i u ovoj emisiji, Mariću, rekao je Čanak.

Pomenuo je i Dragoslava Bokana:

- O njemu ne želim da pričam zato sam i napustio vašu emisiju pre nekoliko nedelja - dodao je Nenad Čanak.

- U Srbiji svako treba da kaže šta misli. Samo sam ja izdajnik. Pre svega mene ne vređa kada mi kažu da sam izdajnik - rekao je Čanak.

Milomir Marić je kroz šalu rekao:

- Ti si izdajnik samo nisi osuđen. Ko je tebe zadužio da deliš pravo u Srbiji - rekao je Marić.

Nenad Čanak je odgovorio:

- Moraju da se odvojiti pravi Srbi od zločinaca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti