13°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Tanjug

Premijerka posetila Aranđelovac: NOVA ULAGANJA U POLJOPRIVREDU!

- Predsednica Vlade Ana Brnabić posetila je danas radarski centar Republičkog hifrometeorološkog zavoda Srbije na Bukulji povodom završetka prve faze izgradnjen automatizovanih protivgradnih stanica.

Kako je navela, završena je prva fazu sa 44 stanice od 104 koje su planirane, uloženo je 156 miliona diinara, a ostaje još da se do kraja godien završi druga faza sa 60 stanica, da se uloži još 246 miliona dinara i onda će radarski centar Bukulja biti kompletno automatizovan.

CRNI PONEDELJAK

JEZIVA ISPOVEST O TRGOVINI DECOM Usvojili devojčicu, a kada su čuli njenu priču ODMAH SU JE VRATILI (VIDEO)

ŠUMADIJSKA ŠVALERSKA AFERA DECENIJE! Novi detalji preljube i lomljenja ruku i zuba!

Sešelj za "Dobro jutro Srbijo" Po ceni droge na crnom tržištu znaće se da li je rasturena grupa Velje Nevolje! (VIDEO)

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Nađeno telo muškarca u Zapadnoj Moravi

Neverovatno: Pogledajte kako su šverceri pokušali da prevare carinike!

Brnabić: Mladi sve više koriste podsticaje za poljoprivredu

Premijerka Ana Brnabić i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović posetili su danas poljoprivredno gazdinstvo Luke i Marije Jagodić u selu Stojnik, koji su korisnici podsticajnih sredstava za podršku mladim poljoprivrednicima.

- Čestitam Mariji i Luki i da im se zahvalim na hrabrosti i na inicijativi, i mislim da nema boljeg investiranja od investiranja u mlade ljude, pa tako i u poljoprivredi, izjavila je premijerka Brnabić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar